PhIT Meetup #1

Posted by

In urma cu doua saptamani, a avut loc prima intalnire a comunitatii IT din Prahova, comunitate din care fac parte programatori, designeri, copyright-eri si chiar si elevi pasionati de tehnologie si care activeaza deja cu mici proiecte in lumea IT. Despre cat de fain sau interesant a fost acolo, o sa va povestesc altadata sau o sa va invit sa veniti si sa descoperiti singuri la intalnirea de saptamana viitoare de peste doua saptamani, adica sambata, 8 august, la ora 12, intr-o locatie oferita de Faxmedia Consulting, undeva in centrul orasului, in spatele Wilmark Mall.

PhIT Meetup 01

Evenimentul a cuprins un debate pe tema software gratuit vs. software licentiat, care s-a incheiat cu scor de egalitate, o prezentare despre cum poti folosi si care sunt avantajele lucrului cu Jira, un sistem de management al tichetelor folosit de aproape toate multinationalele si multe alte discutii interesante.

debate-score PhIT Meetup

Pregatim si o sectiune de workshop-uri numita sugestiv Atelier pentru editiile viitoare si speram noi si alte surprize care sunt sigur ca or sa va placa. Cautam de asemenea sa imbunatatim calitatea acestei serii de evenimente si sa crestem comunitatea proaspat formata, astfel ca orice sugestii legate de imbunatatirea meet-up-urilor sau de crestere a comunitatii sunt binevenite. Le puteti lasa si aici prin intermediul comentariilor, dar cel mai potrivit ar fi sa le lasati pe pagina de facebook a comunitatii: facebook.com/phitcom sau pe grup: facebook.com/groups/phitcom/. Tot acolo puteti vedea mai multe detalii despre ce inseamna aceasta comunitate, care este scopul ei si care ii sunt obiectivele.

PhIT Meetup #1 Video