Despre programul prin care guvernul Japoniei ofera 10.000 de bilete de avion gratuit celor care au un blog, auzisem in urma cu cateva luni intai in presa romaneasca, dar si in cea internationala.
Mai multe detalii despre program am obtinut cand am fost la ambasada Japoniei. Am completat toate formularele necesare si in urma cu cateva zile am primit si rezultatele, adica sunt unul dintre cei 10.000 de blogeri care vor vizita frumoasa lor tara in cadrul acestui program. Nu am apucat sa va spun vestea cea mare pana azi, pentru ca am tot fost plecat de cateva zile.
Pentru cei care cred ca este o gluma, le recomand sa citeasca articolele de au link mai sus. Deci nu era vorba de o companie in aceasta „campanie”, dar cred ca hashtag-ul si mesajele trimise de voi au ajutat in obtinerea celor 2 locuri din cadrul programului. Bineinteles ca pana la plecare voi continua cu promovarea turismului in aceasta tara si odata ajuns acolo, o sa impart catre cititorii blogului toate experientele traite acolo.
UPDATE: Stirea cu cele 10.000 de bilete este reala, insa stirea cum ca as fi eu unu din cei 10.000 de fericiti a fost doar o gluma de 1 aprilie. Programul respectiv nu a fost aprobat de catre guvernul Japoniei in bugetul pe 2012, puteti gasii detalii aici. Oricum eu plec in japonia in august si cred ca o sa revin cu noi informatii despre asta chiar saptamana viitoare.
1aprilie este azi?
foarte tare, bravo
@Andrei te-ai uitat la articolele de am pus link? Sunt ele scrise de 1 aprilie? Poti verifica stirea cu cele 10.000 de bilete de avion gratuite atat in presa locala cat si internationala.
se mai pot face inscrieri?
Pe mine nu ma luati?? Ca daca nu, va fac o lista cu ce sa imi aduceti de acolo :))
Fara bilete de avion cam de cati bani e nevoie pentru cazare + masa + alte cheltuieli? Ma bate si pe mine gandul sa merg? Tu cand pleci?
Cam 80 de euro cazarea pe noapte, 400 de euro abonament de tren + alte cheluieli pe acolo
Felicitari!
1 Aprilie 1941: Masacrul de la Fantana Alba. Marturii: Basarabia-Bucovina
Crimele abominabile ruseşti împotriva românilor
Pe lângă deportările românilor în Siberia, la începutul anului 1941, după ce trupele sovietice au pus stăpânire pe Basarabia şi Bucovina de Nord, NKVD-ul a lansat zvonuri potrivit cărora sovieticii ar fi permis trecerea graniţei în România pentru a atrage în cursă românii care doreau să treacă graniţa din teritoriile ocupate. Astfel, în data de 1 aprilie 1941, un grup mare de oameni din mai multe sate de pe valea Siretului (Pătrăuţii-de-Sus, Pătrăuţii-de-Jos, Cupca, Corceşti, Suceveni), purtând în faţă un steag alb şi însemne religioase (icoane, prapuri şi cruci din cetină), a format o coloană paşnică de peste 3.000 de persoane şi s-a îndreptat spre noua graniţă sovieto-română în speranţa că aşa vor putea să ducă până la capăt acţiunea lor. Însă nu a fost să fie aşa. În poiana Varniţa, la circa trei kilometri de graniţa română, grănicerii sovietici i-ar fi somat să se oprească. După ce coloana ar fi ignorat somaţia, sovieticii au tras în plin cu mitraliere, încontinuu, secerându-i. Supravieţuitorii au fost urmăriţi de cavalerişti şi spintecaţi cu sabia. La finalul măcelului, răniţii au fost legaţi de cozile cailor şi târâţi până la cinci gropi comune săpate dinainte, unde au fost îngropaţi, unii fiind în viaţă încă: bătrâni, femei, copii, sugari – vii, morţi sau muribunzi. Supravieţuitorii au fost arestaţi de NKVD din Hliboca (Adâncata) şi, după torturi de neimaginat, au fost duşi în cimitirul evreiesc din acel orăşel şi aruncaţi de vii într-o groapă comună, peste care s-a turnat şi s-a stins var, fără ca Rusia să recunoască niciodată aceste crime împotriva umanităţii.
Spam ^
Bafta si sa ne spui cum e 🙂