Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [13]

Posted by

 Din nou avem o saptamana cu multe evenimente faine, in care bloggerii din Prahova s-au implicat si au facut lucruri frumoase.

Astfel, o parte din ei au fost plecati la Rosia Montana, cei ce au ramas acasa au lucrat si au promovat Ora Pamantului, s-au uitat la televizor sau au filmat rasaritul soarelui.

Bloggerii din Prahova au fost invitati la sfarsitul saptamanii trecute la Rosia Montana, puteti citi parerile lor despre proiect dar si despre ce s-a intamplat acolo in articolele de la Bogdan Simion, Adita si, nu in ultimul rand, la Haotik (adica subsemnatul).

De asemenea, am gasit doua articole despre ora pamantului, primul s-a finalizat intr-un proiect mai mult decat interesant. Va invit sa cititi mai multe la Iusan Livia, Andreea Craciun si la Silviu. In cazul Liviei, am un mare +1 pentru ea pentru doua fapte indraznete. Mi-a placut mult faptul ca i-a dat prin cap sa isi puna blogul pe afis si sa il promoveze, iar aplauzele mele vin datorita faptului ca a avut curajul sa arate blogul ei intregului liceu atunci cand a lipit afisele cu earth hour.

Pentru ca ma uit la Romanii au talent, nu puteam sa ocolesc articolul de la Elena Pelmus, desi sa stii ca ne batem pe concurenti, pentru ca eu sustin Cristian Gog. Poate cu putin noroc ajungi si in studiourile de unde se face transmisia, dar nu promit nimic pentru ca deocamdata incerc sa ma descurc pentru mine.

Si la final vreau sa va invit sa vizionati un film care mi-a placut si care arunca putin optimism printre toate porcariile pe care Jorje le pune pe blogul ala. Asa ca va invit sa cititi despre trecerea timului si sa vedeti un rasarit de soare pe jorje.ro.

Bonus: Vad ca am ratat un concurs cu sau despre ceasuri, asa ca nu pot decat sa va invit sa vedeti pe cine a extras Ana Musat castigator la acest concurs.

One comment

Comments are closed.