Plugin-uri WordPress custom

Posted by

wordpress

Am facut cateva custom pentru cativa clienti luna asta si ma gandeam ca poate sunt si altii care au nevoie de diferite module la blogurile lor. Asadar, daca aveti nevoie de asa ceva, puteti apela cu incredere la mine. O parte din cele realizate luna aceasta o sa le vedeti si pe contul meu de wordpress, doar ca am niste mici discutii legate de contul meu cu cei de la wordpress.

Ca sa nu existe discutii prea multe legate de pret, acesta este de 10 euro pe ora si veti primi inca de la inceput numarul de ore estimat pentru proiect. Asta insemana ca nu voi depasi estimarea respectiva, iar daca o voi depasi, voi suporta eu costurile depasirii respective.

Unul din plugin-urile pe care le am in plan este legat de cursul valutar, deoarece nu am gasit unul deja facut care sa imi satisfaca anumite nevoi legate de acest plugin.

Puteti gasi o lista cu plugin-urile facute de mine de-a lungul timpului aici. Promit sa retestez si aceste plugin-uri si sa le fac cate un update, ca altfel ma cam mananca cei de la wordpress cu cont cu tot, daca nu le fac. Glumesc, desigur.

Am in plan si cateva teme, dar cum la o tema este foarte mult de munca si timpul meu este destul de limitat, nu am idee nici macar cand voi reusi sa ma apuc de prima tema. Orice cerere venita si in directia asta poate ma impulsioneaza si stau mai mult in weekend-uri pe coding si mai putin pe scris articole pentru intreaga saptamana pe blog.

Chiar daca articolul asta este strict legat de wordpress, accept orice alte provocari legate de alte scripturi.

One comment

  1. bv..chiar necesita multa gandire intr-un plugin de wordpress…ca sa functioneze cu tema respectiva, bv si asteptamchiar mai multe ..sper sa fie si actualizate :d

Comments are closed.