Samsung Galaxy Note II la locul de munca

Posted by

samsung-galaxy-note-2

Va povesteam in urma cu doua saptamani despre productivitatea sporita pe care o ofera Samsung Galaxy Note II, insa nu am apucat sa va spun in acel articol despre cresterea productivitatii la locul de munca. Despre asta am decis sa va povestesc azi intr-un scurt articol.

Cert ca e ca ma ajuta telefonul si la locul de munca, cert e ca m-ar ajuta si mai mult daca ar avea un display de 7 inch. Raman in continuare fanul tabletei de 7 inch, indiferent de alegerile pe care le vor face in viitor marile companii.

Dupa cum stiti, pe langa pasiunea mea pentru antreprenoriat, am inca si un job intr-o multinationala. Proababil ar fi fost ciudat sa folosesc telefonul doar pentru cresterea productivitatii muncii pe care o fac acasa seara, si nu si la munca. Acum nu va inchipuiti ca stau toata ziua cu telefonul in mana la munca, dar in general sunt nedespartit de el. Desi ma ajuta in multe situatii, am identificat 3 situatii mai mari in care telefonul Samsung Galaxy Note II imi este un bun prieten.

Meetingurile

De obicei uitam de ele, acum am telefonul care ma avertizeaza ca mai am 10 minute pana incepe o sedinta. In felul asta, am pe telefon, destul de organizat, si calendarul de la locul de munca si reusesc sa nu mai am grija sedintelor; poarta telefonul aceasta grija in locul meu.

Notitele

Nu stiu cati dintre voi stiti, dar e destul de comuna ideea in corporatii ca, atunci cand vezi un coleg cu un caiet in mana, sa il intrebi daca se duce la o sedinta sau ce sedinta are. Toata lumea vine cu caietelul pentru a putea nota, pentru a putea explica si face diverse scheme, eu cu mainile in buzunar. La sedinta scot frumos Note-ul si ma apuc sa notez ce am de notat apoi la birou ma apuc sa le trec frumos pe curat. Nu e singurul loc in care folosesc de altfel notitele si sistemul de notite dupa el, dar acum ne rezumam doar la ce imi foloseste la locul de munca. In 5 ani jumatate am umplut cam 5 caiete, cred ca acesta de il am acum va fi ultimul. Mai ecologic si mai productiv.

E-mailul

Primesc tot felul de alerte de la tot felul de servere, de care trebuie sa am grija sa functioneze perfect. Cum wireless-ul curge din belsug pe fiecare etaj, oriunde m-as afla in cladire (nu toate salile de sedinta sunt pe acelasi etaj cu al meu), am acces permanent la e-mail si implicit stiu ce se intampla cu ferma de servere pe care o am sub pastorire.

Si pentru ca tot vorbim despre productivitatea la locul de munca, la final avem un film despre acest subiect:

[via Re:Fresh]

One comment

Comments are closed.