Point Break (2015)

Posted by

Cand am vazut trailerul, am zis ca seamana cumva cu un film pe care il vazusem mai demult; mai mult chiar, dupa film am zis ca pana si numele personajului principal – Bodhi – este identic cu cel din filmul pe care il vazusem cu multa vreme in urma. Ajuns acasa, am aflat ca nu e deloc o coincidenta si exista un Point Break turnat in 1991. Oricum, noua versiune, in ciuda notei de pe IMDB, este un super film de actiune.

Pe scurt, ii dau nota 10, de mult nu am mai vazut un film care sa reuseasca sa te tina timp de atatea secvente in suspans. Indiferent daca esti pasionat de motociclete, surf sau snowboard, se merita din plin sa vezi acest film, iar prietenilor mei le recomand cu mare drag sa se duca la cinematograf sa-l vada. Mi-a placut atat de tare, incat m-as mai duce sa-l vad si a doua oara. M-am lasat cu totul captat de actiunea lui si am urmarit cu nesat fiecare scena.

Nu stiu daca mai e ceva de zis, nici nu-mi dau seama de ce are o nota atat de mica pe IMDB. Daca in multe cazuri trailerul prezinta cele mai tari secvente din film si asteptarile mele nu sunt foarte mari dupa ce vad trailerul, de data aceasta, am fost bucuros sa constat ca filmul are inca multe de spus.

Va las sa urmariti mai jos trailerul si va recomand sa mergeti sa vedeti si filmul, 3D, in cinematografe.

Un alt lucru pe care l-am apreciat la film, desi nu are legatura in mod direct cu filmul, sunt tatuajele personajelor, mai ales ale ei, mi-au placut foarte mult si asta in conditiile in care eu nu apreciez astfel de desene pe corp si nu mi-au placut niciodata in mod deosebit, doar ca de data asta parca erau mai altfel.