Cele mai citite articole in 2015

Posted by

Obisnuiam sa fac in trecut astfel de statistici, am zis ca poate nu strica sa vin si anul acesta cu astfel de date legate de blog, mai mult curios sa vad cam ce articole sunt cele mai citite pe blogul meu si cam care au fost subiectele de interes pentru anul ce tocmai a trecut.

Desi nu ma asteptam, articolul despre primul escape room din Ploiesti a facut mare valva la vremea respectiva si probabil datorita noutatii a facut sa fie plasat pe primul loc in topul articolelor de anul acesta. Apoi se pare ca de mare interes pentru cititori a fost momentul cand am decis sa fac o schimbare majora in viata mea si mi-am dat demisia. De fapt articolul scris imediat dupa ce mi-am dat demisia a fost cel care a captat atentia intregii firme, dar si a celorlalti cititori. Cel de-al treilea articol foarte apreciat de asemenea si vizitat, a fost cel dedicat orasului meu natal si unei ture cu longboard-ul pe strazile pe care am copilarit.

  1. http://dragosschiopu.ro/escape-room-ploiesti-experienta-care-trebuie-incercata/
  2. http://dragosschiopu.ro/ramas/
  3. http://dragosschiopu.ro/strazile-orasului-campina/
  4. http://dragosschiopu.ro/luat-samsung-galaxy-note-4-quickmobile/
  5. http://dragosschiopu.ro/dupa-salt/
  6. http://dragosschiopu.ro/traieste-mori/
  7. http://dragosschiopu.ro/dupa-luna-antreprenoriat-full-time-concurs/
  8. http://dragosschiopu.ro/traseu-dambul-morii-canionul-7-scari-cabana-piatra-mare-dambul-morii-drumul-familiar/
  9. http://dragosschiopu.ro/costat-calatoria-prineuropa/
  10. http://dragosschiopu.ro/3-lucruri-care-schimbat-destinul-inceput-drum-antreprenorial/

Uitandu-ma prin top, vad intr-adevar articole bune pe care merita sa aruncati un ochi, indiferent daca le-ati citit sau nu la vremea respectiva. Probabil ar fi interesant de facut un top separat cu articolele dedicate calatoriilor si un alt top cu articolele dedicate antreprenoriatului.