Pont: foloseste rime pentru texte de anunturi sau titluri atractive

Posted by

Iti doresti sa reusesti sa creezi texte care sa genereze mai mult trafic pe website-ul tau? Esti in cautarea unor modalitati inedite prin care sa adaugi un plus reclamelor tale? Vrei sa atragi mai multi oameni care sa iti citeasca anunturile si sa reactioneze la acestea? Daca esti in cautarea unor solutii ingenioase prin care sa te asiguri de reusita campaniilor tale online, atunci sfaturile din acest articol iti vor fi de un real folos. Expertii in marketing au gasit un element care reuseste sa faca reclamele mai placute si mai usor de retinut pentru public: rima. 

Pentru cei pasionati de marketing care isi doresc sa aiba un succes cat mai mare cu anunturille pe care le creeaza pe Google Ads, Facebook Ads, dar si altele, rima este mijlocul perfect prin care pot reusi sa atraga atentia mai multor oameni. De-a lungul timpului au existat multe companii care s-au folosit de aceasta modalitate pentru a castiga clienti si ale caror campanii de promovare au fost un real succes. Daca vrei si tu sa incepi sa folosesti rime in anunturile tale, poti lua exemple unele dintre cele mai cunoscute reclame din ultimii ani. 

De ce sa folosesti rima?

Cu siguranta exista nenumarate anunturi, atat televizate cat si pe internet, pe care ti le amintesti dupa ani intregi tocmai datorita rimelor. De exemplu, daca unul dintre potentialii clienti ai companiei pe care o conduci, se afla într-un magazin si trece pe langa raftul pe care sunt plasate si produsele tale, isi va aminti imediat reclama prezentata de echipa ta si va fi mult mai tentat sa cumpere. De asemenea un anunt amuzant, cu “lipici” la public va fi distribuit de catre persoanele carora le-a adus zambetul pe fata si astfel numarul cumparatorilor ar creste semnificativ. 

Daca nu ai inspiratie cauta rime pe dexonline.net 

Nu trebuie sa fii poet pentru a reusi sa creezi o rima pentru un anunt de vanzari. Acestea nu trebuie sa aiba sensuri abstracte sau un inteles ascuns, ci trebuie sa prezinte intr-un fel haios produsul sau serviciile pe care le vinzi. Poti intocmi o lista cu cateva idei pe care ulterior sa le prezinti colegilor tai, iar impreuna sa stabiliti care este cea castigatoare. Un bun specialist in marketing are intotdeauna idei creative, deci daca acesta este domeniul in care activezi cu siguranta nu vei intampina probleme sa gasesti rime reusite. Totusi, daca vreodata ai dificultati poti cauta rime pe dexonline.net.

Rimele in reclame cresc eficienta mesajului

O reclama reusita poate ajunge virala si iti poate face produsul sa se vanda in mii de exemplare. Pentru asta insa, este nevoie de o rima pe care oamenii sa o retina cu usurinta si care sa le starneasca amuzamentul. Rimele sunt folosite atat in reclame pentru TV cat si in anunturi online, iar cele mai bune raman in memoria publicului chiar si dupa multi ani. Un bun exemplu este reclama la “Dalin”, difuzata in 2010  si care se baza pe un cantec simplu de doar cateva secunde care a generat zeci de mii de vanzari. Chiar si dupa 12 ani, majoritatea oamenilor inca isi amintesc cu zambetul pe buze versurile acestuia si se gandesc cu nostalgie la produsul pentru copii. 

Daca esti in cautarea unei metode eficiente de promovare, incepe sa folosesti imediat rime in anunturile tale, iar rezultatele nu te vor dezamagi!