Incepem anul in forta

Posted by

Cum va spuneam, anul acesta sunt pus pe fapte mari si am de gand sa cresc afacerea, sa cresc canalele de YouTube si, nu in ultimul rand, cel mai important, sa-mi cresc averea bruta. Focusul principal o sa fie pe investitii si firma, dar as vrea sa explorez si alte lucruri de-a lungul anului, lucruri care sa merite sa fie povestite aici pe blog si care sa va aduca plus valoare, dar si multe zambete in viata voastra.

Eu sunt extrem de optimist, desi daca ne uitam in exterior (situatie sociopolitica, inflatie, razboi, etc.), ati putea spune ca nu prea sunt asa motive de optimism. Eu insa stiu un singur lucru, uneori se aliniaza planetele, iar alteori le mai aliniezi si tu cu mana ta, daca nu vor ele singure.

Asa ca am planuri mari si obiective importante pentru firma. Si aici nu pot sa zic ca am stat sa vina 1 ianuarie ca sa ne apucam de ele. Ne-am apucat inca din luna decembrie si continuam si in lunile care urmeaza. La fel si cu investitiile, nu am intrat in noul an fara sa avem o strategie si niste obiective clar stabilite pentru a investi.

Ceea ce e important e ca in fiecare an observ ca am mai multa experienta, riscul de a face greseli scade si astfel lucrurile stau mult mai bine la final de an. Chiar daca a fost un an greu si cu multe distrageri ale atentiei, am reusit sa trec si peste toate provocarile, unele destul de dificile si sa merg mai departe.

Pana una, alta, te invit sa vezi ce fac eu la Fabrica De Bani si mai ales sa te abonezi la canalul de educatie financiara si investitii de pe YouTube pentru a vedea calatoria mea in lumea investitiilor. Cred ca multora dintre voi o sa li se para interesanta aceasta calatorie si cu siguranta vor avea ce invata de la ea.

Pe scurt, eu zic ca urmeaza un an fabulos. De unde stiu asta, cum am spus mai sus, daca nu se vor alinia planetele, ma duc sus pe cer si le aliniez eu cu mana mea. Stiu, o sa zici ca asta e imposibil, dar multe din lucrurile care ne tin pe loc sunt de fapt bariere psihologice pe care ni le-am construit singuri. Ziduri pe care ne place sa credem ca nu le putem sari.