Prahova Blog Meet 2015 (ed. 1): pareri dupa

Posted by

Sambata trecuta a avut loc si primul blog meet pe anul acesta, un blog meet menit parca sa ne mai reaminteasca totusi ca suntem o comunitate care incearca sa faca ceva si ca totusi sunt sanse ca ea sa se dezvolte si sa ajunga la nivelul la care era odata, sau de ce nu, poate si mai sus. Eu zic ca se poate, chiar daca nu e usor.

Prima editie de anul acesta a strans in jur de 14 participanti. Pe mine m-a bucurat sa vad si oameni noi la masa sau oameni vechi, care au gasit timp sa revina in randurile noastre.

Intr-un mod pozitiv m-a impresionat George, dar nu am sa va spun de ce. Sper sa ii iasa ideea cu hub-ul si sa avem si noi unul in Ploiesti. Eu ma tot chinui de 2 ani sa pun ideea pe hartie si nu am intreprins nimic concret in directia asta pana acum.

Eduard a venit cu o alta propunere interesanta, si anume, crearea unei comunitati locale de dezvoltatori. Cei care sunt interesati de aria aceasta, de programare, design, UX si altele, sunt invitati sambata ora 12:00 la o prima intalnire, in care se va stabili un nume pentru comunitate si alte cateva lucruri organizatorice. Daca sunteti interesati sa participati, dati-mi un semn si va dau locatia.

Mancarea de la Horse Pub nu am testat-o, o sa il las pe tovarasul Emil sa va spuna cum a fost si daca i-a placut. Eu sper ca cei de la Horse Pub sa isi faca si un site, pentru ca doar o pagina de facebook nu este indeajuns. De asemenea, horsepub.ro e liber, le recomand sa-l cumpere azi, ca e pacat sa-l cumpere altcineva.

Un nou venit la masa „blogosferei” a fost Bogdan Dinu si singurul care a scris despre blog meet. Cititi impresiile lui aici. Probabil el e mai nou si nu stie docamdata cum merg lucrurile si cat de ocupati sunt oamenii din blogosfera.

Nu s-a mai discutat despre facut bani cu blogul, sau poate mi-au scapat mie discutiile despre asta. Asta e un lucru bun, zic eu, in conditiile in care piata nu sta deloc bine si nu prea mai arunca nimeni cu bani in campanii pe bloguri.

Poze nu prea s-au facut, George a facut cateva si de la care am furat si eu una, restul nu am idee daca le pune pe undeva sa le vada lumea sau le tine pentru el:

blogmeet-ed1-2015

Ca si concluzii, nu a fost cea mai faina editie de pana acum, dar asta intr-un fel ne arata ca trebuie schimbat ceva, ca trebuie cumva organizate altfel aceste intalniri si ca trebuie un alt format. Sper sa ne revedem curand, la o noua editie.