Prahova Blog Meet 2016 (ed. 3)

Posted by

Stiti deja ca urmeaza cea de-a treia editie a blog meet-ului de anul acesta, editie in care vom merge intr-o noua locatie, la Ploiesti Shopping City, si anume, la Restaurantul Grillandia. Intalnirea are loc sambata 26 martie, incepand cu ora 10:00 si ne-am propus ca de data aceasta sa avem un nou format, mai scurt, mai concis si mai interesant.

Trebuie de asemenea sa va marturiesc ca aceasta editie este pusa la cale cu ajutorul lui John Cristea, care s-a ocupat de alegerea locatiei, dar si de alte cateva surprize din cadrul evenimentului. Asa ca sunt sigur ca o sa va placa. De asemenea, nu va faceti griji, nu renunt nici la formatul cu prezentari, le vom avea cu siguranta la urmatoarele intruniri, pentru ca sunt multe de spus si de prezentat si stiu foarte bine ca aduc valoare intalnirilor noastre lunare.

 

Propune 2 teme de discutii pe care sa le abordam la blog meet

Dupa cum o sa puteti vedea si in programul de mai jos, avem doua sesiuni de 30 de minute fiecare, in care vom dezbate un anumit subiect, in principiu dintre cele pe care le veti propune in sectiunea de comentarii de mai jos. Chiar daca stiu ca sunt multe idei si probleme (astept de la voi sa aflu si care sunt acestea), vom incerca sa ne limitam doar la 2 idei pentru aceasta intalnire, idei pe care sa le putem intoarce pe toate partile posibile, astfel incat sa obtinem ce e mai bun din ele.

Voi alege 2 dintre temele propuse de voi, cel mai probabil cele care se regasesc in propunerile mai multor participanti (adica cele mai des intalnite dileme / probleme); sau daca nu se intampla asta, voi alege pe cele pe care le vad eu ca fiind cele mai interesante.

Am si eu cateva idei, bineinteles, dar pentru a nu va influenta, am decis sa le postez intr-un comentariu ceva mai incolo, dupa ce apar si alte cateva idei.

 

Formatul intalnirii

10:00 – 10:20 – Primirea participantilor si networking

10:20 – 10:50 – Prezentarea participantilor (1-2 minute pentru fiecare participant)

10:50 – 11:00 – Prezentare invitat special

11:00 – 11:30 – Discutii pe o tema specifica: Obiectivele blogului – Maria

11:30 – 12:00 – Discutii pe o tema specifica: Cum scrii un articol corect – John

12:00 – … – Discutii libere si networking

 

Cum particip?

Deja stiti, tot ce trebuie sa faceti este sa lasati un comentariu in care sa imi confirmati participarea; si, de asemenea, nu uitati de propunerile legate de temele pe care le vom aborda. Asa cum spun de fiecare data, daca nu ai mai participat pana acum la un astfel de eveniment, nu ezita sa faci asta, sunt oameni prietenosi si interesanti, cu care poti sta de vorba fata in fata si nu doar pe blogurile lor.

22 comments

 1. Vin si eu! As vrea sa discutam despre scopul sau obiectivul blogului. Orice blog (fie el si unul personal) ar trebui sa aiba un obiectiv clar. Multi pornesc un blog pentru ca altii o fac (si o fac bine), dar nu intotdeauna stiu de ce vor sa faca asta.

  1. Buna idee, desi tre sa recunosc sincer ca eu nu am deloc un obiectiv clar sau macar cat de cat conturat la blogul meu. Asa ca o sa ma ascund intr-un colt.

  2. Particip! Ca subiect de discutie… cred ca ar fi interesant sa vorbim despre un subiect cat de cat controversat: au nevoie bloggerii de legitimatii asemanatoare celor de presa in momentul in care partcipa la un eveniment? Pot fi bloggerii numiti jurnalisti sau nu?

  3. Bogdan, stiu ca e destul de simplu sa iti iei o legitimatie de jurnalist, dar nu valoreaza doi lei, si in unele locuri nu vei putea intra nici cu ea nici fara ea, pe cand in altele vei putea intra poate mult mai simplu fara ea. In principiu oricat de multe legitimatii ai avea, nu vei putea participa ca jurnalist la sedintele de guvern ca sunt un numar limitati si sunt selectati destul de atent mai ales de cand a sarit unul de la balcon intr-un gest disperat.

 2. Vin 🙂 Poate facem un studiu de piata, sa zic asa, vedem care sunt blogurile de succes in Romania si de ce, cum au ajuns acolo 😉

 3. Buna, si eu vin, imi plac ideile e mai sus si… as propune si eu o dicutie despre ce ar trebui si ce nu ar trebui sa publici pe un blog … ceva de genul 🙂

  1. Am mai auzit ideea asta si cred ca e o idee pe care se pot discuta foarte multe, oricum s-a notat si asta.

  1. Cam vaga ideea, as fi preferat ceva mai specific. Dar am notat-o.

  1. Ne-ai auzit vorbind de shaorma zilele trecute, si gata ai aranajat lucrurile. 🙂

 4. vin si eu…asta ca sa nu ma mai bata la cap John ca n-am confirmat 🙂 ca tema as merge pe estetica si exprimarea pe blog

 5. Abia aștept să ne vedem mâine la Grillandia, începând cu ora 10:00 AM.

  Teme:
  1. Cum să scrii corect un articol pe blog.
  2. Obiectivele blogului pe termen lung.

 6. Aha…deci de aia insistă John să vin si eu azi. Mi se pare faina ideea cu a va prezenta si a vorbi strict pe niște teme date nu pierdut vremea cu bârfe și alte aiureli atunci când se întâlnesc oamenii la băută. Chiar îmi pare rău că nu pot veni și eu. Poate lună viitoare reușesc să ajung sau poate veniți și voi pe la noi la blogmeet. Eu vă invit de pe acum. Și noi bucureștenii avem blogmeet tot azi dar diseară. Cred că o să propun la următorul blogmeet să facem ca voi. Clar, structurat si la obiect.

Comments are closed.