Prahova Blog Meet – ed.2 pe 2011

Posted by

Avem din nou Blog Meet, asa cum am promis, vreau sa avem 12 anul acesta, unu in fiecare luna, daca luna trecuta a fost putin cam cu usile inchise acum e pentru toata lumea sau pentru majoritatea pentru ca avem totusi un numar limitat de locuri.

Locatia: Lounge66
Data
: 26 Februarie 2011 (Sambata)
Ora
: 17.00

Doritori de invitatii sunt rugati sa lase aici un comentariu, invitatia este uninominala si netransmisibila. Cu alte cuvinte vin la intrunire doar bloggeri, nu blogeri + prietena/sotia care se plictiseste si nu are treaba cu blogul.

Avem disponibile cam 35 de invitatii.

Lasa un comentariu cum ca vrei sa participi iar la url completeaza blogul pe care il ai. Daca nu mai poti venii anunta din vreme ca sa pot da invitatia ta altcuiva.

Temele de discutie vor fi doua:

1. Cum iti promovezi blogul?

2. Parteneriatele pe blogurile de nisa. Idei pro si contra. (aici sper sa aduc toata echipa noului proiect la care lucram)

Harta cu locatia (pentru a va fi mai usor sa ajungeti)

harta directie lounge66 ploiesti

Am ales o ora mai devreme pentru a putea fi prezenti si cei din localitatile limitrofe. Pentru a vedea unde e locatia studiati harta de deasupra. Daca stiti unde e politia de pe Oilor stiti sa ajungeti sigur. Daca nu stiti unde este ma puteti suna si va ajut sa gasiti locatia.

23 comments

 1. Doresc sa particip la aceasta intrunire, ca intotdeauna. Imi face placere astfel de intruniri unde se discut lucruri interesante si utile pentru cei in domeniu.

  Pentru cine e interesat, am totodata placerea de a anunta ca un job full time e postat in domeniul IT, pe postul de Web Content Writer – Content Editor in PLOIESTI la firma EWEB INFOPRO la care lucrez la care puteti aplica aici:
  http://www.ejobs.ro/user/locuri-de-munca/453894
  Interviurile v-or fii la sfarsitul acestei luni.

  Bafta,
  Bogdan

 2. Ce aiurea a picat aceasta data 🙁 Din pacate pt mine NU pot fi prezent. Dar e mare fericire pe voi ca ati scapat de blitul aparatului meu foto 😀

 3. Deci avem cam 20 de insi care si-au anuntat participarea pana acum. O sa va dau un mail fiecaruia cu invitatia in seara asta daca mai apuc sa fac si asta.

 4. Wow, mersi ca mi-ai spus pe blogul meu, chiar nu stiam ca se fac :D…
  Oricum nu pot ajunge pentru ca sunt foarte bolnava :).

Comments are closed.