Imi place sa stralucesc

Posted by

Imi place la nebunie atunci cand reusesc sa stralucesc. Si zilele astea am reusit sa fac asta, am trecut dincolo de frustrarile legate de fluenta mea in limba engleza, am trecut dincolo de „nu-mi pasa” si „sa ma caute ei pe mine daca au nevoie” si m-am ocupat atat de problemele altora cat si de ale mele.

Ieri mi-a facut mare placere sa prezint know-how-ul meu de la proiectul de care ma ocupam inainte si pe care ei l-au preluat. Pareau foarte multumiti de explicatile pe care le dau. La final le-am zis ca daca mai au probleme sau intrebari nu e nici o problema si nu ma deranjeaza sa vina sa ma caute. I-am intrebat daca stiu numele meu in reteua interna ca sa ma poata gasi si le-am zis:

– You can also search for this name in intranet to find me… si am scris pe caiet HAOTIK. Nu am apucat sa termin si a venit „cireasa de pe tort” We know, it’s your blog. Deja eram in culmea stralucirii inainte de asta, cu asta cred ca am ajuns sa fac lumina deasupra intregului oras.

– Astazi a venit vremea sa stralucesc din nou, am reusit sa rezolv singur 3 „cases” iar la al patrulea caz care parea rezolvat am identificat o problema noua si impreuna cu cei doi colegi am gasit si solutia apoi a fost simplu sa o implementez. Au fost foarte multumiti si mi-au zis ca poate peste cateva luni vin ei in Romania ca sa ii invat ce trebuie facut. Asta dupa doar 4 zile de training. Am inteles ca altii care au inceput cu acest proiect au avut nevoie de mult mai mult timp pentru a prelua acest proiect si m-au felicitat. Sunt cateva cazuri mai complicate dar in general nu pare nimic de speriat sau sa nu pot rezolva.

Mi-am dat seama ca unul din lucrurile pe care mi-l doresc in viata e stralucesc, pentru ca nu e indeajuns sa ajungi „a star”, trebuie sa si stralucesti pentru asta si cred eu ca lafel ca si pasiunea si stralucirea interioara se vede si lumineaza calea celorlalti.

3 comments

  1. Cred ca ai inteles prost stralucrea la care ma refer. Cred ca in filmul Stardust e foarte bine prinsa ideea cand „steaua” incepe sa straluceasca.

Comments are closed.