Prahova Blog Meet ed.3 – Cu ce am ramas eu dupa?

Posted by

Cand esti organizator e greu sa ramai cu ceva dupa. Ca esti atent sa fie toti ceilalti ok si ai putin timp sa vezi ce se discuta pe larg la una din mese. Mai ales ca alerg de obicei de la una la alta.

Ce mi-a ramas in cap ca cel mai fun moment, si in text nu v-a putea fi reprodus din pacate la adevarata lui valoare asa ca va invit sa il urmariti la Sebi pe blog pe la jumate asa:
Cam asta a fost ce am avut de spus si… si eu nu mai vorbesc niciodata la microfon” Ce nu stie insa George e ca mi-a placut cum a vorbit asa ca o sa mai urmeze si alte momente in care va avea de vorbit la microfon. Si daca tot ii e frica (nu pot sa ii zic ca-l inteleg pentru ca eu nu am avut aceasta frica si am fost mirat cand am aflat ca e cea mai mare frica a oamenilor) ii facem rost de un curs de formare ca speaker. E pacat cand faci lucruri sa nu vrei sa si vorbesti despre ele.

Al doilea lucru care l-am aflat desi nu-s pasionat de manastiri si pentru ca discutia ducea spre tente religioase eram tentat sa o opresc a fost faptul ca avem o manastire in mijlocul unui lac. Nu ma intrebati care ca habar nu am, nu am retinut numele. De asmenea am inteles ca acolo zace capul lui Vlad Tepes. Acum eu cu turismul desi mi-ar place mai slab si am colindat alte frumuseti ale tarii. Habar nu aveam ca avem capul lui Dracula in judet, asta chiar cred eu ca e o chestie care merita promovata, mai ca as face dracula park in Prahova si nu la Brasov. Oricum interesant. Lac, manastire, Dracula. Se pot fabrica legende pe banda ale locului. Si noi vorbim de Padurea Baciului. La o adica daca e nevoie luam si cativa copaci de acolo si ii sadim in jurul manastirii. Poate vin OZN-urile si la noi in judet.

Apoi i-am cunoscut pe baieti de la Dev-Hell, vorba vine ca i-am cunoscut ca la cat sunt de aiurit nu stiu daca ii recunosc pe strada, dar asta e ceva comun pentru mine daca m-or recunoaste ei e bine. Oricum e foarte interesant ce fac ei acolo si sper ca blogosfera sa ii sustina si sa ii ajute sa ia premiul cel mare de 10.000 de euro.

Parerea mea dar si a altora a fost ca a fost o editie reusita. Desi o sa ziceti ok vrem una cu si mai multe persoane va spun ca anul acesta pe parcursul celor 12 editi vor fi tot felul de experimente. Vor fi si mai mari , si cu prezentari si fara prezentari, si de maxim 10 sau 15 persoane, si cu sondaje, si cu premii, si cu orice se poate pentru a analiza si a gasi lucrurile care dau cele mai bune rezultate.

Probabil mai sunt 1000 de lucruri de care imi voi aduce aminte dupa ce apas butonul Publish dar cam astea au fost amintirile care mi-au ramas cel mai bine infipte in creier.

Defapt a mai fost Marian care mi-a zis ca a invatat enorm de multe lucruri de la acest blogmeet, si e un om din vanzari care stie mult mai multe decat poate toti din sala despre foarte multe chesti. Ma intreb daca si ceilalti au invatat ceva sau le-a fost ultila adunatura asta de oameni si vorbitori.

Cert e ca anul acesta voi urmarii cel putin in prima faza desi cred ca tot anul doua etape ale blogosferei: una de crestere a ei si a doua de educare a ei. Ce ar trebuii sa inteleaga waven este ca nu toata lumea vrea bani din bloggind nu vede ceva pro in asta si ca si cei care scriu pentru trafic sau scriu poezii fac parte din aceasi blogosfera si sunt lafel de importanti. Astfel in procesul de crestere al blogosferei voi aduna cat mai multi oameni care scriu pe blogul lor, despre orice, oricat de rar. Daca vine la un blogmeet insemana ca il intereseaza subiectul indeajuns de mult cat sa aleaga singur mai tarziu daca vrea sa scrie despre can-can, despre evenimente din prahova sau chesti nisate pe un domeniu profesional.

 

3 comments

  1. Ce ar trebui tu să înţelegi este că eu suşţin şi încurajez pe orice vrea să facă blogging de dragul bloggingului. Banii au stricat blogurile şi pe oamenii din spatele lor. Eu personal vreau să fac bani DOAR pentru c-aş putea să fac bani şi atât. N-am nevoie de aceşti bani decât în măsura în care îi pot socoti un fel de recuperare a timpului pe care-l aloc blogului. Tocmai de aceea nu scriu pentru 20lei/articol!
    Şi al 2-lea lucru, care iar nu s-a înţeles, nu vreau să vă obosesc cu diacriticele mele (şi ale urmaşilor urmaşilor mei), vreau doar să conştientizaţi că un lucru banal/scrisul pe blog (la orice nivel ar fi el) poate fi făcut şi corect. Fiecare este liber să aleagă s-o facă sau să n-o facă, nu comentez, doar că eu mă simt bine făcând-o şi trebuie să mă laud cu asta 🙂

  2. Cred că aşa cum a spus Vali în articolul lui a fost poate cea mai reuşită întâlnire care a reuşit să comunice ceva celor prezenţi… Acum vorba lui Dragoş nu ştiu câţi or fi reuşit să reţină câte ceva cum a făcut Marian, fiind la prima prezenţă, poate doar Bogdan de la eWeb…

Comments are closed.