Prahova Blog Meet ed.6 – impresii calde

Posted by

Desi probabil ceilalti bloggeri dorm de mult eu am prelungit meciurile cu Waven pana la 1 noaptea. Si ce mi-a zis mi-a dat de gandit, si deja mai aveam si altele la care sa ma gandesc pana luni.

In primul rand sa multumim gazdei noastre, Ardeleanul Ghiftuit (nu am gasit alt link) care ne-a tratat omeneste asa cum se poarta in ardeal si multa bautura gratis. As zice eu prea multa sau ca bloggeri pareau prea insetati. Tin sa ii multumesc nu atat pentru berea gratis si celelalte bunatati pe care le-a intins pe masa cat sfaturilor deosebit de pretioase pe care ni le-a servit in timpul discutilor. Pentru cine a avut urechi sa auda.

Temele de baza au fost patru desi realizarea lor se presupune ca se va face abia in toamna deocamdata fiind lasate bine la fermentat ca asa se face bautura ideea buna.

1. VideoBlog cu stiri Ploiesti, sau asa as pune eu pe scurt titlul proiectului deosebit de interesant propus de Vali Ovidiu Vlad Petre

2. Vesnica retea de bloggeri a-list care sa vanda reclama pe Ploiesti. A fost ploiesti.co acum vine si Zorin cu o idee, eu ma intreb daca avem cu cine.

3. Idei de sustinere pentru mai departe in cadrul concursului Nokia.

4. Noi vrem presa online de calitte – Rezultate. Aici ma asteptam sa fiu pus rau la zid, dar in realitate waven a zis ca merit sa mi se ridice statuie, ceea ce m-a debusolat complet. Eu am fost rau le-am zis de fata cu toti tot ce m-a deranjat in aceasta campanie. Nu le mai enumar si aici ca presupun ca s-a inteles.

Apoi discutile au dus iar in zona „Bani dn blogguri” si desi aud mereu aceleasi discutii, cand Gabii a intrebat cat avem peste 200 unici erau doar cateva maini ridicate. Ma intreb daca interba de 500 cine ar mai fi ridicat mana. Eu cu siguranta nu.

Dupa blogmeet care ne-a apucat 11 noaptea pe la restaurant a urmat runda a doua de meciuri blogosferice cu @wavenro in reprize scurte de unu la unu. O parte din ce mi-a zis el mi-a dat de gandit. Nu o sa va spun ce, dar daca are drepate adaugam o bila neagra la bloging, desi e pacat sa fac asta.

Mai scriu maine despre asta ca acum pic de somn sincer.

3 comments

  1. Un lucru destul de interesant, la noi nu se discuta de bani din bloguri. Adica, stim istoria, si anume: sa pregatim un portofoliu de campanii si evenimente cu tot ce putem invata din ele, sa crestem si apoi sa punem problema asta. In schimb, la sedinta de ieri, am avut destul de multe de vorbit. Vine azi si articolul cu cateva idei, per general 😀 Ma bucur va aveti si voi meeturi regulate. Va saluta vecinii vostri din Brasov 😀

  2. a fost un blogmeet reusit
    o sa mai vin la blogmeeturi. o sa vorbesc cu cineva care ar avea nevoie de publicitate intr-un proiect grandios si daca sunteti dispusi sa va bagati sa nu ezitati sa ma contactati

Comments are closed.