Prahova Bloggers Cars Challenge (#phbcc)

Posted by

 Iata ca a venit si momentul mult asteptat sa aflati detaliile legate de competitia pe care o organizez pentru bloggerii din Prahova. Ei bine, este vorba de o competitie cu masinute de tip slot cars, scara 1:43. Acestea sunt controlate cu ajutorul unei manete de unde se poate regla puterea transmisa la motor. Sistemul pe care se va desfasura competitia este unul hibrid, construit din doua sisteme: SCX Compact si Carrera Go. Veti vedea mai jos exact cum arata circuitul intr-un scurt film de prezentare. Lungimea circuitului este de aproximativ 13 metri lungime, iar competitia se va desfasura pe o distanta de aproximativ 650 de metri, adica 50 de ture de circuit.

Evenimentul are loc Sambata, 7 Iulie 2012, ora 12:00 la sediul Centrului de Dezvoltare Personala si Profesionala ( Soseaua Vestului, nr. 12, parter ). Pentru cei care nu stiu unde vine asta, e vorba de cladirea albastra de langa Penny Market Vest.

Sponsorii evenimentului Cosmote, Auto.ro si SportLocal.ro vor asigura premiile bloggerilor inscrisi in competitie. Pentru inscrierea in competitie este necesar sa scrii un articol prin care sa faci cunoscut evenimentul si sa mentionezi (cu link-urile de rigoare) sponsorii acestui eveniment. Chiar daca nu intentionezi sa participi la competitie, esti binevenit la un pahar de vorba si de bere. Sunt permise si chiar binevenite aparate foto, camere video, sau orice alt obiect prin care sa surprindeti momentele din cursa.

Rezultatele competitiei le veti putea vedea live la adresa Haotik.ro/phbcc/ .

Astept un e-mail pe adresa office AT nanotel.ro cu articolul prin care te inscrii in competitie, sau un comentariu in cazul in care vrei doar sa asisti la competitie.

Mai jos aveti cateva poze si un film cu circuitul pe care va avea loc competitia. Probabil vor mai exista cateva mici imbunatatiri la circuit, dar nu vor exista modificari ale traseului.

Si prezentarea video:

30 comments

 1. Nu, nu avem cartele ca premii. Dar cred ca tocmai le-ai dat o idee celor de la Cosmote :)) Multumesc.

  Premiile sunt foarte faine, o sa vedeti.

 2. Cine zicea că n-avem circuit de curse în Ploieşti? Apăi, eu zic să punem de-un campionat. 5-6 etape pe sezon. Dacă e nevoie, facem şi echipe. 🙂

 3. @Saramon Hai sa o luam usor cu un prim eveniment, asta, vedem cum iese, daca vor fi multumiti sponsorii si pe urma vedem pe mai departe. Am oricum niste idei de genul 🙂

  @ValiOvidiu – Normal am 6 masinute, 2 de formula 1 de tip Carrea Go , 2 de formula I de tip SCX si cele 2 cu care vom desfasura competitia care sunt de raliu (un audi si un mercedes dupa cum vedeti si in poze. Exista si alte posibilitati dar mult mai scumpe de a construii sisteme digitale dar cel mai ieftin kit digital este cam 1400 ron :). Ca lungime traseul meu e construit din 3 seturi de circuite-auto analogice. Povestim daca e mai multe la intalnire si iti explic mai multe.

 4. @Andrei, are blog la i3.ro 🙂 Siteul ala al meu de nu-l mai repar 😀
  @Brenda hai ca poate fac un efort duminica si il mutam pe wordpress.com ca sa ai si tu blog ca toata lumea.

 5. pana sa vad pozele nu ma interesa o intrecere cu masinute.
  Dar fiindca au circuit ma declar curioasa – n-am vazut niciodata o intrecere de masinute pe un traseu, deci fac efortul de a ma trezi dimineata sambata.

 6. de dimineaţă? M-ai făcut să verific încă o dacă am văzut bine ora la care are loc. şi e la 12… 🙂

 7. salutare.am si eu o curiozitate…de unde pot sa iau un traseu de minim 6 metri…cumparat sau inchiriat…
  multumesc

Comments are closed.