Prahova Web Meet – My Social Media

Posted by

Asa cum am făcut și data trecuta, și cum am de gând sa fac mereu la evenimentele la care particip, am un articol foarte personal legat mai mult de mine decât de eveniment în sine.

Deci o sa încep cu Zoso, am avut în sfârșit ocazia sa îl cunosc și offline, nu am apucat sa stau foarte mult de vorba cu el, l-am lăsat pe mana celorlați participanți sa socializeze și sa ii adreseze ce întrebări vor ei. Deși multi au văzut doar aroganta lui în cadrul evenimentului, eu cred ca totuși este o aroganta falsa și ca se complace cu aceasta imagine. Și cam atât despre Zoso, nu-l laud și nici nu-l înjur. Sper doar ca sa simțit bine intre noi și a găsit oameni interesanți cu care sa discute. Aaa… și o sa îl mai invit la Ploiești într-un cadru mai restrâns la o bere asa cum mi-a spus ca i-ar place și sunt sigur ca o sa vina chiar dacă voi o sa ziceți ca nu mai calcă pe la noi.

Apoi o sa enumăr pe cei care deja fac tradiție la întrunirile ploieștene și care am văzut ca ma susțin întotdeauna indiferent dacă uneori ar putea sa fie mai critici: Stumfita, Zizzou, Militaru, Raavi, Deea și bineînțeles Secret.

Pe cine puteam sa cunosc mai bine și nu aveam habar cine e sau nu auzisem de el pana acuma. Pe Razvan al cărui nume nu-mi spunea nimic, îl trecusem pe twitter la lista de ploieșteni.Nu prea am avut timp sa stau mult la vorbe cu Mihaela si cu Andreea dar găsim timp de stat pe mess cu ele de vorba nu-i bai. În rest era și un profesor de info care nu știu dacă am apucat sa ii spun măcar ca am fost și eu cândva preocupat de tânăra generație și de educarea ei.

Deși am socializat cu toată lumea, au fost mult mai multi decât pana acum si mult mai greu sa încerci sa ii cunoști pe toți, probabil rețeta de succes în astfel de întruniri este un număr mic de persoane 10-20 de inși.

Și dacă am uitat pe alți sa ma scuze, ca dacă mai stăteam mult ma apuca evenimentul din toamna si nu publicam articolul asta. Da, sunt foarte ocupat în perioada asta și nu știu unde sa ma mai împart.

2 comments

  1. Dac-ai vorbit serios cu privire la acea întâlnire la bere cu VP, nu mă uita cu un DM.

Comments are closed.