Prahoveanul Anului 2012, nominalizari sectiunea blogging

Posted by

blogosphera Asa cum va spuneam in urma cu cateva zile, am primit o mica sarcina sau, mai bine zis, rugaminte, sa intocmesc o lista cu bloggerii din Prahova care cred eu ca merita sa fie nominalizati la categoria blogging, in cadrul unui eveniment numit Prahoveanul Anului. Nu ma intrebati prea multe detalii despre eveniment, ca nu doar ca nu le stiu, dar din cate tin minte, in anii precedenti au fost o groaza de discutii legate de acest eveniment, parca nu s-a mai facut gala de premiere sau ceva de genul. Sarcina mea a fost sa vin cu aceasta propunere, nu garantez nici macar ca lista finala nu va contine si alte bloguri.

Acum ca am lamurit asta, o sa va dau mai jos lista si, eventual, cateva cuvinte pentru care cred eu ca respectivii merita sa fie nominalizati la acest titlu. Mai erau si altii care probabil ar fi meritat un loc pe lista de nominalizari, dar ati avut timp o saptamana sa va spuneti in comentarii propunerile.

Nicolae Mihalcea
Blog: kriogen.name
Oras: Ploiesti
Judet: Prahova

Motivele pentru care e primul pe lista mea de propuneri este faptul ca a reusit sa reuneasca blogosfera si sa faca impreuna cu ea cateva proiecte misto. E printre putinii care au reusit sa promoveze blogosfera anul acesta, a gasit sponsori pentru proiectul lui Aditza, a facut de toate, are cele mai multe bile albe adunate de-a lungul anului.

Adrian Rotaru

Blog: aditza365.blogspot.com
Oras: Ploiesti
Judet: Prahova

Proiectele in care s-a implicat si reusitele ideilor lui il fac si pe el unul dintre oamenii pe care ii pun printre primii pe lista cu propuneri. As acorda cam doua bile albe pentru asta si, eventual, inca una pentru ajutorul dat anul trecut cu Radio Prahova, in campania de colectare jucarii.

Ana Musat
Blog: www.questioare.ro
Oras: Ploiesti
Judet: Prahova

Anei ii acord  doua mari merite, unul ca a stiut sa isi faca treaba profesional si al doilea este faptul ca a reusit sa treaca peste anumite divergente si sa vada lucrurile ca un profesionist.

Vali Ovidiu
Blog: www.valiovidiu.ro
Oras: Ploiesti
Judet: Prahova

Vali primeste doar o bila alba de la mine, pentru fotografiile exceptionale pe care le face pe la evenimentele noastre, dar cred eu ca la anul ar putea mai mult.

Cristian Loloiu
Blog: devhell.ro
Oras: Ploiesti
Judet: Prahova

Cristi primeste o bila alba pentru ajutorul tehnic dat blogosferei, pluginuri, teme, setari, variante de mobil ale blogurilor voastre etc. Cred ca va stiti bine, cei care ati fost ajutati, pacat ca nu ati venit voi cu nominalizarea lui in comentariu.

Vienela Sas
Blog: vienela.ro
Oras: Ploiesti
Judet: Prahova

Pentru perseverenta si cresterea din ultimele 6-8 luni, de cand are blog. Pentru sustinerea din anumite campanii, pentru faptul ca participa la evenimentele noastre aproape intotdeauna de cand le-a descoperit.

John Cristea
Blog: www.johncristea.ro
Oras: Ploiesti
Judet: Prahova

Mi-a fost mila de el cand am vazut ca s-a dus pe jos pana la Bucuresti. Imi ceruse mie abonamentul, dar nu am vrut sa i-l dau. Lasand gluma deoparte, merita sa fie aici pentru promovarea blogosferei pe la tv, ca inca se mai roaga de unii din voi sa mergeti pe acolo.

Andrei Terecoasa
Blog: andreiterecoasa.eu
Oras: Comarnic
Judet: Prahova

Pentru ca desi Comarnic nu este doar la 5 minute de locurile pe unde ne intalnim noi, a venit si prima oara si a doua oara, si vrea sa invete si ii place ceea ce face. Si sper sa-si ia un laptop in curand si sa nu abandoneze blogging-ul din cauza facultatii.

Eduard Bindila
Blog: www.eduardbindila.info
Oras: Ploiesti
Judet: Prahova

Pentru implicarea in cateva proiecte si ajutorul dat la organizarea a cel putin unuia dintre evenimentele avute anul acesta. Pentru promovarea blogosferei prin premiile castigate in cadrul unor campanii.

Jovi Ene
Blog: filme-carti.ro
Oras: Campina
Judet: Prahova

Pentru promovarea culturii, a calitatii si a blogosferei dincolo de granitele Ploiestiului.

8 comments

  1. Multumesc de nominalizare!
    Sunt de acord cu toti cei propusi de tine, as mai adauga danuta schiopu, pentru ca e o blonda inteligenta si merita 🙂

  2. Multumesc mult pentru nominalizare, inseamna mult pentru mine, mai ales ca nu sunt tot timpul activ. Cred ca exista alte persoane mult mai calificate si calificabile pentru acest titlu, printre care si tu si multi altii.

    Felicitari tuturor!

Comments are closed.