Prajitura casei

Posted by

Pentru ca lumea se apuca de scris retete culinare m-am gandit sa vin si eu cu una pe placul multora dintre voi si voi incerca a obtine o prajitura deosebit de delicioasa.

Valea Doftanei

Pe scurt se ia una bucata tip desptept [Cipri] la care se adauga un cititor al blogului meu [Evelina], putina energie pura (ceva mai multa cred) [Diana], o experta in psihologie aplicata (specializarea: inteligenta erotica) [Alina] , si mai pune si una bucata om normal (desi ma indoiesc ca cineva normal s-ar fi casatorit cu mine) [Dana] si bineinteles la sfarsit peste toate acestea se adauga una bucata Haotik cu care se acopera aluatul. Nu am uitat nici cireasa de pe tort, adica una bucata baba uda pana la piele.

Se ia toate ingredientele de mai sus se inghesuie bine intr-o oala mica de 4 persoane si se agita bine prin gropile si prin raurile patriei.

Rezultatul: niste copii agitati care canta, urla, guita, latra, si incing o ditamai hora in mijlocul drumului impreuna cu un camion de manelisti intalniti din intamplare la o rascruce de drumuri.

De unde iei o baba uda? O gasesti pe drum prin padure. Ce cauta acolo ea stie? Ce cautam noi acolo 6 insi intr-o masina cu 4 locuri, tot ea trebuie sa stie? Cum aveam destul loc in masina am luat-o si pe ea cu noi pana la poarta cimitirului din primul sat.

3 comments

Comments are closed.