Prietenii imi spun ca nu mai recunosc

Posted by

De obicei fie nu am timp de ei ca ma duc la o conferinta importanta, fie sunt venit de undeva din cine stie ce colt al tarii si dorm.

Ultima oara nici nu imi amintesc daca am vb ceva sau doar i-am pus tableta in brate si m-am dus inapoi la somn. Eram rupt dupa Arena Ursilor si Summer Tweet Meet si ma oprisem direct in pat.

Cand ma suna fie sunt la o conferinta, fie dorm. Cand a venit sa imi arate iPhone 4, m-am uitat 20 de secunde la el, am zis: miso si cam atat. De multe ori tot ce imi doresc este sa dorm ca sa recuperez din orele pierdute.

Am facut foarte multe lucruri in ultima vreme, si simp ca o sa fac si in continuare, din pacate aceste lucruri cer un mare sacrificiu, si putinul timp liber pe care il aveam a devenit si mai putin sau se numara in minute, minute in care de obicei spun, te sun eu mai tarziu ca sunt putin ocupat acuma, iar putin mai tarziu insemana 2-3 zile.

Am de gand sa trag tare si in vara asta si pana in toamna sa imi clarific niste lucruri si o directie a vietii mele. Nu pot sa va dau detalii acum, sunt unele lucruri pe care le voi face indiferent de directia in care o voi lua si unele lucruri la care probabil voi renunta, inclusiv la a vinde din siteurile care le am, dar pana hotarasc directia in care vreau sa ma indrept lucrurile vor continua in modul acesta, cu putine ore de somn, cu multe evenimente, campanii, blogging, discutii, parteneriate si toata nebunia asta care se intampla in jurul meu.