Prima zi la Lepsa

Posted by

Dupa un drum de aproximativ 250 de km cu motorul am ajuns ieri la intrunire. Zona e superba, drumu pana aici si mai superb. Dupa ce am iesit din Ploiesti, cam prin primele sate un Mondeo cu numar de Bacau m-a depasit pe stanga desi eram pe banda a doua. Am decis ca merge indeajuns de bine ca sa stau undeva la distanta in spatele lui. Si i-a dat omu numai 150-180. Si ne-am dus amandoi pana la intrare in Buzau de nu ne-am vazut. Acolo a trebuit sa ne despartim ca se pare ca avea alt drum. Portiunea astea de drum, nu era perfecta si nu se compara cu DN1 Ploiesti – Bucuresti, dar cu atentie s-a putut si cu viteza asta. Apoi de la Buzau pana la Focsani, drumul era lafel de bun ca DN1, din pacate vand, nu te simteai prea ok la 150+ km/h dar iar cu grija mare s-a mers.

Ei bine dupa ce am facut la Focsani la stanga spre Targul Secuiesc a urmat drumul din visele oricarui motociclist banuiesc. Un drum foarte bine intretinut, cu linii multe drepte si curbe foarte usoare, camp foarte drept asfel incat si pe curbe vedeai daca vine vreo masina de la km departare. Deci vizibilitate perfecta, drum perfect, si masini nu stiu daca am vazut 2 pe contrasens in cei 50-60 de km cat tine drumul. Doar la curbe am lasat mai jos de 200 ca na, nu-s obisnuit cu ele sa ma aplec maxim si chesti de genu, dar in rest, ambele benzi ale mele, nici o masina, nici un om. A fost cu adevarat superb. Abia astept la intoarcere sa ma dau iar pe acest „circuit”.

Dupa ce ne-am strans cu gasca a inceput party-ul. Prea multe detalii nu am ce sa va zic, multa carne ca sa ma ingras si discutii despre acvaristica. Daca erati curiosi trebuia sa veniti. De cazat stam toti la Pensiunea Dana3, iar conditile sunt foarte misto. O sa mai revin cu siguranta pe aici ca-mi place zona.

Or sa fie si poze la greu, dar se pare ca internetul de la vodafone nu da dovada de multa voiosie aici in munti, asa ca ne multumim doar cu YM si un post doua pe blog.