Primarul nostru cel de toate zilele

Posted by

Dupa cum stiti nu prea ma bag in politica, nu sunt in nici un partid si nici nu urmaresc cu interes decat stirile legate de mortile presedintilor/parlamentarilor/erucacatilor romani.

Dar zilele astea am avut ocazia sa-l cunosc si eu pe primarul Ploiestiului, si nu, nu in realitate l-am vaut la tv si am ramas putin socat. In afisele electorale pe care era imposibil sa le eviti in campanie am vazut un tanar la vreo 30 de ani, slab, si care cel putin nu aducea cu porcii cu gusa pe care ii vedem mereu in posturile de primar/deputat/senator. Ei bine am avut un soc cand l-am vazut la tv cu vreo 20 de ani mai in varstra, nu prea gras dar totusi mult diferit de pozele de pe flayerele publicitare din campanie.

Ori sa ingrasat brusc si a imbatranit cu vreo 10 ani de cand e primar, ori pozle din campanie erau prelucrate la greu. Din pacate nu dau de niciuna pe net din vremurile campaniei.

In rest nu o sa ma leg de el ca a facut ca nu a facut ca habar nu am nici cand se schimba primarul in orasul in care locuiesc. cer e ca a asfaltat strazile de prin jurul meu, ori el ori precedentul, dar aleea scolii a ramas cu aceleasi gropi care cresc de la luna la luna.

One comment

  1. La politisti e unforma: PROST, GRAS si cu CEAFA LATA…asa si la primari…TOTI O APA SI-UN PAMANT!

Comments are closed.