SMAEB 2010 – Prezentare Generala (part III)

Posted by

Dupa ce am scris despre doua chesti mai speciale care le-am gasit la SMAEB anul acesta, wheelie machine si wave board, a venit timpul sa scriem despre motociclete si nu in ultimul rand despre domnisoarele de pe motociclete. Pai da, stim ca toti obsedatii se duc la astfel de targuri sa vada gagicile, nu motoarele.

Avand R1 din 2005 pe care mi l-am luat pentru ca imi placea cum arata va dati seama ca sunt destul de fitzos in ce priveste modul in care sa arate un motor. Asa ca multe motociclete nu prea m-au dat pe spate. In schimb am analizat cu atentie modele de scarite, inca un model de amortizor directie la R1, niste stopuri smechere, la un moment dat am gasit un R1 asa misto incat imi venea sa ii zic gagici de pe el sa se dea jos sa ma lase sa fac poza la frumusete.

Desi il stiam, modelul 2009 de R1 nu-mi place in partea din spate unde sa ales cu un set de tobe dea dreptul imense si hidoase, dar bineinteles ca se da jos tobele, semnalizarile, oglinzile, si alte cateva chestii si se face din el un model misto. Asta cand oi ajunge sa am bani de modeul cel nou.

Iarasi mi-a placut o motocicleta de offroad dotata cu toate cele, chiar si cauciucuri de schimb avea pe ea, clar pentru explorare cu adevarat interesanta, nu tzop tzop pe un deal cu un ktm si gata suntem exploratori.

La inceput am zis ca nu am nimerit gresit, motoare nu prea mai mult piese, fetite nu prea mai mult obosite dupa un chef cu o seara inainte, si vreo 2 masini, una nu m-am prins ce cautau acolo.

Ce ma suprins cel mai tare la mine, fie nu aratau gagicile prea bine, fie m-am mai maturizat,era ca nu mai eram asa disperat sa fac poze cu ele, defapt nici alte dati nu imi amintesc sa fi facut asta cu prea mare disperare. E drept ca nu am putut remarca niste motociclisti disperati care alergau de la o gagica la alta sa faca poze, fara sa intrebe daca se poate, fara sa spuna multumesc dupa, si care arpoape se suiau pe manechin ca sa iasa poza vezi domnule interesanta.

In afara de gagicile de la KTM, care nu erau nici sa pici jos dar nici de aruncat am mai sezizat vreo 2-3 cu care am si indraznit sa imi fac cate o poza.

O sa incep cu cea care mi sa parut mie cea mai simpatica si care cred eu daca nu fac confuzie ca am mai vazut-o totusi pe la amcart, posibil sa lucreze acolo:

amcart1 amcart2

Apoi o sa continui cu alta tanara domnisoara care la naiba, arata atat de bine:

haotik la smaeb 2010

Dupa care ne-am intalnit cu scuita rosie, ba nu cu fetele de la Durex. Nu aveam intentia sa imi fac poze cu ele dar faptul ca avea un cosulet plin cu prezervative era clar semnul unei poze inedite, asa ca am sarit repede la o poza. Nu au vrut cu cosuletul dar oricum poza a iesit interesanta.

durex haotik durex

Si la sfarsti va las cireasa de pe tort, desi nu m-am decis inca daca cireasa sa refera la frumoasa bestie cu alb si rosu pe care am mai vazut-o si anul trecut sau la blonda de pe ea.

haiabusa1 haiabusa2

Si cam asta a fost SMAEB 2010 o editie cu mult mai slaba decat cele din ani precedenti.

UPDATE: Am uitat sa zic cateva cuvinte si despre Angyal Zoltan care nu m-a impresionat atat de puternic cu figurile care le face, cat ma impresionat seninatatea cu care le face. Am vazut destui profesionisti care fac asta pe youtube, desi da e meserias omul nu am ce sa discut. Dar ma impresionat chipul acestuia, era pe o roata, cu spatele si totusi pe fatza se vedea un zambet luminos care mi-a atras cu adevarat atentia. Parea total relaxat si ca rade el insusi de figurile pe care le face.