Primul joc interactiv din online, 100% original – By Vodafone

Posted by

Astazi, cei de la Vodafone au lansat un joc interesant in care esti propriul manager. Totusi e un joc si, chiar daca ajung cel mai bun manager in joc, nu voi putea pune la CV diploma obtinuta. Oricum, foarte interesanta si foarte buna ideea lor. Asadar, astazi 5 decembrie s-a lansat primul joc interactiv online 100% original si 100% romanesc (produs in Romania), cu protagonistii campaniei de business „Ai idei? Avem solutii”, www.managersrl.ro

managersrl haotik

Am zis ca pot sa continui sa va spun despre joc din comunicatul de presa, sau pot sa ma joc si sa va spun pe urma despre joc. Asa ca m-am bagat la joc. Si nu o sa va povestesc jocul, trebuie sa-l jucati, dar o sa notez cateva idei din el care mi-au placut mult.

  • Sa incepem cu Carla, nici nu ma mai interesa conducerea firmei cu asa secretara.
  • A fost foarte tare faza cand vreau sa-l salut in chineza pe domnul Chan si ma trezesc ca o dau in bara.
  • Am vrut sa fiu eco si sa iau biciclete dar … really…
  • Am lasat-o pe Carla sa se duca la cumparaturi, ca m-am prins ca ma minte, dar nu mi-a luat si mie ceva.
  • Am primit o diploma pe care nu pot sa o pun la CV.
  • M-am clasat pe locul 11 in topul general, dar probabil e o chestiune de timp pana ma detroneaza alti manageri mai buni.
Jocul, desi foarte misto facut, pare scurt, pare ca are o singura directie, mi-ar fi placut sa fi fost mult mai complex. Mi-ar fi placut sa nu existe o liniaritate a lui. Da, l-am jucat si a doua oara ca sa vad scenariile pe care le-am ratat in prima parte. De exemplu, vrei nu vrei, tot in lift ajungi, vrei nu vrei, tot in taxi ajungi si nici nu am putut sa-mi dau intalnire cu Carla dupa intoarcerea lui Sere din concediu. Pai, ori suntem manageri, ori nu mai suntem.
Jocul dureaza cam 15 minute, mi-ar fi placut sa aiba 10 nivele, sa te clasezi in fiecare zi pentru un nivel si sa dureze 15 minute fiecare nivel. In felul asta as fi stat 15 minute in fiecare dimineata sa ma vad cu Carla. Ca doar Sere a plecat 10 zile in concediu, nu una singura.
P.S. Multumesc mult pentru cartea Presentation Zen – Carr Reynolds, chiar mi-o doream si sunt sigur ca o sa-mi fie foarte utila.

One comment

  1. L-am jucat şi eu astăzi. Pot spune că a fost chiar interesant.
    La proba cu păhărelele eu n-am reuşit din prima pentru că eu le-am ales în oglindă … adică dacă el a început cu cel din stânga lui, la fel am ales şi eu pe cel din stânga mea … nu pe cel din dreapta mea, aşa cum zic ei că e corect 🙂

Comments are closed.