Nokia N9 Demo Day

Posted by

Nokia Demo Day Incet, incet au loc evenimente si la Ploiesti. Pe data de 15 decembrie ora 17:00 pentru doua ore v-a avea loc Nokia N9 Demo Days la Hotel Prahova Plaza – Sala Blue Room. Mai mult decat atat am o invitatie in plus pentru unu din bloggerii care vor sa participe, lasati un comentariu daca doriti sa participati si voi alege in urmatoarele zile bloggerul respectiv.

Sesiunile din cadrul evenimentului constau intr-o prezentare sustinuta de un trainer Nokia si este urmata de de discutii deschisesi de testarea terminalului.

Din cate am inteles vor participa si alti bloggeri si pasionati nokia de pe facebook si twitter. Eu unu o sa fiu acolo si sper sa ma vad si cu alti bloggeri prahoveni. Nu uita sa lasi un comentariu daca doresti o invitatie la eveniment.

5 comments

  1. E foarte tare n9, personal sper sa isi revian nokia, pentru ca in ultimi ani sunt in minus urat, daca o mai tin asa se poate sa ii pandeasca un faliment global!

  2. Astept si altii sa vad ca vor dar vor trebuii sa motiveze foarte bine de ce. Faptul ca ai raspuns primul e un avantaj pentru tine fata de ei.

  3. nokia din punctul meu de vedere a renascut frumos si la un nivel inalt cu aceste smartphon-uri gen n8,n9 sau mai nou cu lumia 800.sunt telefoane exceptionale la care se vede clar ca s-a lucrat mult.

  4. @fotbalistul nu prea cred in varianta falimentului atata timp cat cei de la nokia acum sunt intr-un parteneriat cu cei de la microsoft.trebuie sa invete din greseli si sa nu le mai repete in viitor.nokia este un gigant al mobilelor de care nu trebuie sa ne despartim.

Comments are closed.