Primul smartphone Dual SIM cu ecran Super AMOLED Plus romanesc

Posted by

 Astazi s-a lansat Allview P4 AllDro, primul smartphone Dual SIM cu ecran Super AMOLED Plus romanesc. De fapt nu este doar primul smartphone dual sim cu ecran Super Amoled din Romania, este si primul de acest gen din Europa. Asta, zic eu, e un motiv de mandrie nationala. Designul slim al telefonului il face deosebit de manevrat si mai ales de tinut in mana. Are doar 118 grame si o grosime de 9.8 mm.

Ca si specificatii, as aminti faptul ca vine cu sistem de operare Android 4.0 Ice Cream, care ruleaza pe un procesor Cortex A9 de 1 GHz. Dispune, de asemenea, de o memorie interna de 4GB si o camera foto cu autofocus de 8 Mpx, model OV8830.  Ecranul de doar 4.3 inch are o rezolutie de 480 x 800 de pixeli. Are un port micro USB si un port MicroSD pentru memorie suplimentara.

De asemenea, o alta caracteristica interesanta a telefonului, modulul de dual SIM interactiv permite, prin setarile de management, sa stii intotdeauna in ce retea vorbesti, trimiti mesaje sau accesezi internetul.

Desi pe vremuri am avut un dual sim pentru a putea sta in doua retele, in momentul de fata vad foarte util un astfel de telefon, pentru a avea in aceeasi retea atat numarul de telefon, cat si sim-ul de date. In felul asta, pot avea internet nelimitat pe telefon, dar il pot folosi si ca hotspot, pentru a da internet la laptop, prin intermediul lui.

Apoi, este impresionanta si camera video, tot mai multe modele avand pe ele modelul de 8 Mpx. Aceasta poate filma si HD la o rezolutie de 720p si, in plus, poate filma si pe timp de noapte.

Ca si aplicatii, vine cu o suita de aplicatii suplimentare pe langa sistemul de operare mentionat mai sus, si anume:

  • Office Suite Viewer – pentru a putea deschide spre vizualizare documente, foi de calcul sau prezentari. De asemenea, si fisiere ZIP.
  • Bitdefender Mobile Security Premium, valabila 90 de zile – ofera o experienta de navigare sigura si iti protejeaza informatiile din telefon.
  • Jocuri 3D – Procesorul Cortex A9 si ecranul super Amoled Plus iti ofera cele mai performante conditii, pentru a juca cele mai noi jocuri 3D.

Va invit mai jos sa vedeti cateva poze cu telefonul si, de asemenea, vin cu intrebarea daca va prezinta sau nu incredere produsele romanesti:

4 comments

  1. Ce nu.mi place grafica ieftina de promo tipica produselor chinezesti..

  2. Telefonul arata excelent iar AllView chiar ai produse bune, insa pe partea de desgin grafic le trebuie un angajat mai bun.

Comments are closed.