Dragi sportivi, si eu va multumesc!

Posted by

Stiu ca ati muncit mult ca sa ajungeti acolo. Stiu ca ati luptat din rasputeri ca sa va invingeti adversarii. Stiu ca sunt mandru de voi, chiar daca ati luat locul 3 sau 4, iar cand ati luat locuri fruntase, mi-a tresarit inima in piept de bucurie.

Din pacate, viata mea, mult prea complicata in ultima perioada, a facut sa nu pot urmari la tv nici festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice si nici vreuna din realizarile voastre. Cu toate acestea, am auzit pe twitter de fiecare succes si de fiecare medalie pe care ati reusit sa o castigati.

Am auzit si de oamenii rai care, din pacate, va critica. Nu ii luati in seama. Sunt doar niste oameni tristi, care nu inteleg ce inseamna o medalie, fie ea si de bronz la o competitie de nivel international. Sunt doar exceptii, care nu au facut niciodata nimic pentru a face cunoscuta imaginea si numele Romaniei peste granita si nu trebuie nici macar bagati in seama.

Am auzit si de bogatanii de pe lacul Snagov, care nu va lasa sa va antrenati, pentru ca nu inteleg cum valurile de la salupele lor va afecteaza ritmul.  Am auzit si de conditiile foarte proaste in care se antreneaza sportivii si din cadrul altor discipline. Si, cu toate acestea, am vazut ca reusiti sa castigati si sa luati medaliile, in detrimentul unor tari care au conditii mult mai bune.

Asadar, va multumesc:

  • Pentru efortul pe care il faceti, in ciuda conditiilor!
  • Pentru ca nu ati renuntat la cetatenia pe care o aveti si nu ati plecat departe de ceea ce acum numiti „acasa”!
  • Pentru ca, prin voi, se aude de numele de Romania in cele mai indepartate colturi ale lumii!
  • Pentru ca luptati pentru tara in care m-am nascut si de care imi vine de atatea ori sa uit!
  • Pentru ca, de fiecare data cand castigati, imi reamintiti ca si eu sunt Roman si ca si eu ar trebui sa fac mai multe pentru tara!
  • Pentru alte 1000 de motive pe care nu are rost sa le mai expun aici.

Si multumesc si companiei Gerovital, dar si celorlalte companii care sustin olimpicii romani. Va multumesc pentru ca, prin ajutorul vostru, aratam ca mai sunt totusi oameni carora le pasa.

Si multumesc si celor din blogosfera care vor sa duca Romania mai departe, dar mai ales vor sa duca blogosfera mai departe. Pentru ca, in felul lor, si ei poarta numele noastre in afara granitelor tarii.

One comment

Comments are closed.