Profi in reteaua de fidelizare Lyoness

Posted by

Eu pariasem pe Lidl si aveam speranta ca poate o sa fie Kaufland. Altii pariau tot pe Lidl, dand sanse mari si pentru Penny Market. Dar dupa toate aceste pariuri, se pare ca e vorba de Profi, cel care iese castigator runda asta si se alege cu o groaza de cumparatori.

Eu zic ca e de bine, pentru ca mustarul si alte cateva produse le cumparam doar de la ei, acum probabil o sa trec mai des pe la Profi si mai rar pe la Carrefour.

De asemenea, stiu ca nu va fi singura retea de supermarketuri care va intra in sistem, asa ca astept cu interes pe al doilea si sper sa fie Billa.

Pana atunci, asa cum zice si Claudiu, afacerea oricum merge inainte.

UPDATE: O sa fie de la 1 februarie in sistem si cu bonuri valorice in prima faza.

3 comments

  1. Desi sunt multi care la prima impresie nu agreeaza Profi, eu zic ca multi nu l-am descoperit cu tot ce poate sa ofere el. Mama (si nu stiam asta) face mai nou cumparaturi de la ei si mi-a spus ca e destul de bine aprovizionat si cu preturi bune. Asa ca … sigur va fi un succes. Si asteptam cu bratele deschise si alte supermarketuri, toate sunt binevenite ! La cat mai multe magazine si … la cat mai multe cumparaturi ! 😉

  2. @George am zis doar ca o sa trec mai rar pe la Carefour. E alegerea mea sa fiu fidel unei retele care imi aduce bani 🙂

Comments are closed.