Caut bloggeri pentru urmatoarea campanie #FastPay

Posted by

Chiar daca nu au fost rezultate extraordinare, vreau sa continui cu promovarea magazinului de reincarcare online FastPay.ro si cu campaniile pentru el. Si pentru ca sunt banii mei, imi permit sa experimentez diferite tipuri de campanii. Asa ca urmatoarea campanie vreau sa aiba un buget mai mare si fiecare blogger din cadrul campaniei sa fie platit pentru munca sa.

Pentru asta am nevoie de la cei interesati sa fie implicati in campanie de un  pret pentru un banner 728×90 timp de o luna si pentru un advertorial. Campania se va derula pe parcursul a 30 de zile si include atat banner-ul despre care v-am vorbit mai sus, cat si un advertorial.

Inca nu sunt hotarat daca va exista si o sub-campanie de tip concurs, iar bloggerii alesi sa participe in campanie vor trebui sa anunte concursul.

Ce ziceti, suna interesant? Daca da, astept un e-mail de la voi cu adresa blogului, pretul pentru banner+advertorial pe adresa office AT nanotel.ro cu subiectul: Promovare FastPay .

Campania o planuiesc undeva pe la jumatatea lunii februarie cand revin inapoi in tara de la schi, dar probabil blogurile interesate le voi selecta deja in urmatoarea perioada.

Inca o mentiune pe care o am de facut. Doresc ca varsta ofertantilor sa fie peste 18 ani. Deci daca ai sub 18, s-ar putea sa nu putem colabora in momentul acesta.

2 comments

Comments are closed.