Prometheus (2012)

Posted by

 Am auzit numai de rau de acest film, asa ca sunt sigur ca o sa vi se para ciudat cand o sa va spun ca mie mi-a placut filmul. Am avut ocazia sa-l vad in avion pe drumul de intoarcere din Japonia si, desi stiam ca review-urile lui nu sunt tocmai bune, am ales sa-l vad.

Oricum tind sa cred ca, daca imi pui nave spatiale, oricat de naspa ar fi filmul, eu o sa spun ca imi place. De asemenea, efectele speciale pe care mi-as fi dorit sa le vad intr-un cinema 3D au fost foarte apreciate chiar si pe ecranul mic al monitorului din avion.

Nu am inteles de ce la final au vrut sa-l lege de nasterea „alien”, eu zic ca poate nu isi avea rostul. De asemenea, sunt alte cateva aspecte prin film care nu le-am inteles sau nu erau chiar ok.

In partea de final, chiar daca mor toti (da, stiu, aproape toti), cu exceptia aparitiei primului „alien”, mi-a placut si am considerat-o interesanta. Au lasat loc de continuare, ca doar asa se face in ziua de azi si sincer abia astept continuarea, pentru ca asemenea tipei din film si eu sunt foarte curios sa aflu raspunsul la intrebarea „De ce cei care ne-au creat cauta apoi sa ne distruga?”. Da, stiu, e un film sf si intrebarea e din film, nu are nicio legatura cu realitatea, dar e o intrebare interesanta.

De asemenea, urmarirea lui in avion, mai ales ca am prins si niste mici turbulente, dadea un efect cu totul special filmului, creand senzatia ca sunt chiar in interiorul navei. Acum nu va recomand sa luati avionul ca sa vizionati filmul, era doar o scurta constatare.