Promotie Coca-Cola, 0.5 L PET

Posted by

Povestea incepe de prin tara cand tot cumparand sticle de cola m-am ales cu cateva capace castigatoare, initial am intrebat pe la supermarket-uri de promotie dar nimeni nu parea sa stie ceva despre aceasta promotie. Apoi ajuns acasa, deja aveam 9 capace, am inceput sa intreb din nou, mi s-a indicat de la supermarket-uri sa ma indrept catre benzinarii, dar nici aici nu am avut succes.

Asa ca am inceput sa caut pe net, am gasit pe altii care se vaitau cum ca aceasta campanie ar fi teapa si ca nu exista magazine participante. Deja ma si vedeam cu camera de filmat la poarta fabricii, ca daca tot sunt din Ploiesti ajung usor la fabrica, cand am zis sa mai dau o sansa si sa dau un telefon.

Mi s-au indicat halele centrale ale Ploiestiului, ma rog un magazin Secaria pe care nu l-am gasit, dar in hale, totul pare sa fie Made by Coca Cola. Chiar si siglele firmelor aveau si reclama Coca-Cola pe ele. Aici aproape fiecare magazin era participant, dar din pacate nu mai aveau sticle pentru promotie, fiind sambata, dar luni urmau sa aiba sigur. Pana la urma, am gasit in exteriorul halelor o alimentara „La Elena” care ne-a dat cele 11 sticle de 0.5 litri de cola.

Deci nu e teapa, trebuie sa iti bati capul putin si sa intrebi, pentru ca poate chiar magazinul de la coltul blocului tau s-ar putea sa fie participant, nu benzinariile sau Carrefour.

One comment

  1. Chiar ce ma pregateam sa fac un articol pe acest subiect. Si eu sunt revoltat ca aceasta campanie nu parea nimic decat o noua teapa. Am mers la foarte multe magazine si nimic, nici carrefour, nici super-marketurile, nici kaufland, nimeni nu participa, iar cei care participa nu mai au in stoc.

    Bine ca mi-ai spus unde sa merg, ca am si eu vreo 40 de peturi de ridicat.

Comments are closed.