haotic.ro

Posted by

Nu, nu e al meu domeniul asta. Am vrut sa-l cumpar mai mult din orgoliu personal dar si pentru faptul ca uneori se mai aude pe la radio de siteul meu si nu se aude cu „kapa”. I-am oferit omului 100 de euro si inca 60 de euro plata pentru transferul domeniului si nu a acceptat. Apoi in cursul „negocierilor” ma intreba daca ii dau alt domeniu la schimb. Asta m-a enervat, adica nu vroia 100 de euro din care sa cumpere ce domeniu .ro ar fi vrut si sa ii mai ramana si vreo 50 de euro in buzunar dar ar fi vrut sa ii dau alt domeniu. Adica 2 domenii nu erau bune dar unu la schimb mergea. Asa ca mi-am dat seama ca e un idiot si l-am lasat in ale lui, ca nu e indeajuns de important domeniul ala incat chiar sa mi-l doresc cu orice pret. Iar lui oricum nu ii foloseste la nimic clar. Ma gandesc ca e vreun copilas care a auzit de mine si i-a placut numele. Eu vroiam domeniul pentru o chestie funny care imi venise in cap dar daca nu s-a putut asta e.

Si da postul asta e scris din motive de SEO ca sa zicem asa, vreau ca atunci cand cineva cauta haotic.ro sa gaseasca pe prima pozitie nu un blog de 2 lei pe care nu mai scrie nimeni de multa vreme ci vreau sa gaseasca postul meu.

Deci la cautare dupa haotic.ro mai mult ca sigur ca de fapt cauti blogul meu. Asa ca nu strica sa fac ceva optimizare sa ma asigur ca ajungi unde trebuie.

In plus e si un experiment sa vedem ce iese, ca sunt tare curios. Probabil o sa incerc sa am si cateva linkuri pe textul „haotic.ro” catre acest post sa ma asigur ca ajunge pe prima pozitie.

P.S. Va astept cu sfaturi de seo in problema asta daca aveti si alte idei.

7 comments

 1. Man, trebuia sa-i dai la schimb un domeniu. Ieseai mai ieftin cu 50 de euro cu .ro si daca ii luai un .info ramaneai cu 99 euro rest. Poti sa iti cumperi tu .info eventual. Asa, de moft.
  Te salut

 2. habar nu aveam ca am mai scris un post acum un an pe acelasi subiect, atunci si aveam link catre blogul respectiv.

  @mihai probabil vroia un domeniu ca i3.ro sau bestad.ro :)) nu o fi chiar asa prost omul, in fine nu-mi bat capul cu el.

 3. Bwuahaha, tu nici nu mai sti ce ai scris pe blogu asta, si de unde sti tu ca e un „copilas” care a auzit de tine si i-a placut numele, daca ii placea numele lua schiopudragos.ro, poate ca e doar la fel de haotic / haotica ca tine ! Esti sigur ca nu ti-au murit laudatorii ??? Auzi tu „am auzit de Haotik, hai sa cumpar domenii” bwuahahaha

 4. @banditul Vezi tu, acum 4-5 ani aveam o retea de cartier, la un moment dat am intalnit pe chatul altei retele un alt Haotik chiar cu k in coada, si m-am luat de el. Pana la urma am aflat ca am fost chiar la el in casa, mama lui era contabila la o primarie, m-a rugat sa ii instalez CS-ul copilului, sau ceva de genu, am pus acolo la player: Haotik, copilului ia placut numele la preluat si vreo cativa ani l-a folosit chiar si pe chat-ul retelei lui. Cand am legat retelele a aparut o problema eu, si am avut grija sa renunte rapid la nicknameul care il folosea de vreo 2 ani totusi.

  Deci cand am spus ca a auzit de mine nu m-am gandit la cineva care a luat domeniul pentru mine ci doar ca ia placut cum suna haotic si l-a luat.

  Deci la asta m-am gandit

Comments are closed.