Provocare pentru blogosfera prahoveana

Posted by

 Cei de la Asesoft Junior au lansat o provocare pentru blogosfera prahoveana si o invita la un meci amical de baschet Sambata 24 noiembrie incepand cu ora 9:00 la sala de sport a liceului 1 Mai.

Pronosticurile sunt destul de greu de dat, fiind vorba de un meci „strans”, intre grupa de 10-14 ani Asesoft Junior si bloggerii din Ploiesti. Si stiti ca eu sunt foarte optimist in general, doar ca …. o sa mancam bataie de o sa ne c### pe noi.

Oricum, ca sa mai indulcesc putin lucrurile, baieti trageti sperante, nu se stie niciodata ce iese, balonul e rotund si poate, poate. Fiti optimisti!

Ca sa nu ma mai lungesc cu vorba, mai multe informatii despre eveniment gasiti aici, ca despre infrangerea suferita sunt sigur ca abia asteapta sa scrie jurnalistii extraordinari si exceptionali pe care ii are Prahova. Deja intrevad titluri de genul „Soc si GROAZA, click aici sa vezi cum cei mai buni bloggeri din Prahova au pierdut in fata unor copilasi” sau „Numai dand click aici poti afla de ce bloggerul Bogdan Cojocaru nu a putut ajunge la meciul anului, desi anuntase in prealabil prezenta” sau „Doar aici poti afla de ce un oarecare blogger ploiestean nu a fost invitat la eveniment.

Lasand gluma la o parte, va invit si pe voi sa veniti sa ne sustineti si sper sa fie la fel de distractiv meciul, precum si articolul de mai sus.

 

2 comments

  1. Tare aia cu Bogdan Cojocaru 🙂 Să sperăm că vor exista doar titluri de genul: Bogdan Cojocaru, MVP în meciul cu Asesoft Junior, a salvat onoarea bloggerilor 🙂

  2. Motivul este unul simplu: spre deosebire de altii, bloggerul Bogdan Cojocaru mai are si un copil de crescut pe acasa…Bafta!

Comments are closed.