Suleyman Magnificul, motiv de unsubscribe

Posted by

social media Nu stiu cat trafic aduce cautarile pe asa ceva, stiu doar ca un blog imi alimenta feed-ul cu fiecare episod. Si azi asa, maine asa, pana am decis ca totusi nu vreau sa vad asemenea rahaturi in Google Reader si am decis ca e timpul pentru unsubscribe. Parca mustrandu-ma constiinta, am zis ca sa dau totusi o tura pe youtube, poate Suleyman asta e vreun astronaut/inventator/fizician celebru si judec gresit dupa numele lui.

M-am convins repede ca nu greseam si ca era exact gunoiul la care ma asteptam. Constiinta mea s-a mai linsitit si m-am gandit daca se merita sa capeti ceva trafic de pe urma unor astfel de articole, dar sa iti pierzi cititorii si sa afectezi comunitatea pe care o ai in jurul blogului tau.

Asa cum am mai spus-o si altadata, mai bine scriu advertoriale decat sa scriu prostii. Pentru ca mi se pare de 1000 de ori mai interesant sa scriu despre noua oferta Vodafone 4G, decat sa scriu de Suleica asta de mai sus.

Inainte de a incheia articolul, vreau sa va intreb si pe voi, am gresit dand unsubscribe, am facut bine? Nu judec bloggerul sau blogul respectiv, dar pur si simplu nu vreau sa stiu de asemenea rahaturi. Stiu foarte bine ca aleg singur ce bloguri citesc si ce nu, nu e asta problema. Ma intreb daca uneori unele articole de-ale mele nu sunt percepute ca si episoadele 1-x ale acestui film. De aceea, va cer feedback, in felul aceasta afland si eu mai multe despre comunitatea din jurul blogului. Pentru ca imi place sa cred ca oamenii care ma citesc sunt la fel ca mine, optimistiambitiosi, visatori si care urasc telenovelele, manelele, vedetele de carton si alte rahaturi promovate in media.

Deci am facut bine sau rau ca am dat unsubscribe?

P.S. Sunt ok si comentariile de genul „ia uite bah, unde era sensibilul si cum il deranjeaza pe el un feed la care el cu manuta lui s-a abonat” sau „mie imi place foarte mult serialul si nu inteleg atitudinea ta”.

2 comments

  1. Dar totusi ai vazut zecile de taguri din fiecare episod?
    E foame de bani baieti 😀

Comments are closed.