Reclama Samsung Galaxy Tab 2 de 7 inch in metrou

Posted by

 Am vazut de cateva ori clipul cu reclama la tableta mea, cat asteptam metroul zilele trecute si chiar am fost uimit sa vad ca Samsung o promoveaza si ca telefon. In urma cu cateva luni, toata lumea se uita ciudat la mine ca vorbesc la tableta si cum de pot sa o folosesc pe post de telefon. Inclusiv cei de la „Samsung” nu pareau convinsi ca e natural sa o folosesti asa :). Dar, mai nou, se pare ca se face reclama si in directia asta.

Din punctul meu de vedere, e de bine, abia nu se mai uita lumea ciudat pe strada la mine cand sunt intr-o convorbire telefonica. Oricum nu se mai uita, ca cineva care ma iubeste mi-a dat o casca bluetooth Plantronics doar sa nu ma mai vada ca vorbesc la telefon cu „televizorul” la ureche :).

Oricum, pentru orice doritor, dau la schimb modelul meu pe negru pe acelasi model pe alb. Am avut pe alb si tableta Samsung Galaxy Tab (unu) si mi-a placut, asa ca prefer oricand sa o dau pe asta (un gri inchis, de fapt) si sa am modelul pe alb. Ne intelegem noi la 2-3 piscoturi diferenta, o pila la Samsung (chiar daca vi s-ar parea greu de crezut) sau orice altceva.