Record de trafic

Posted by

Ieri am avut parte de o supriza placuta si anume un nou record de trafic. Ma pregateam sa-i multumesc lui Andrei cand dupa o analiza mai atenta mi-am dat seama ca nu el se face vinovat de asta. Sau poate cine stie. Ca sa intelegeti mai exact despre ce e vorba va spun ca traficul de ieri a atins o cota pe care nu a avut-o blogul meu niciodata de-a lungul vieti depasind traficul din data de 27 Februarie 2008 cand Piticu punea link catre reclama de la google mail rusia la mine pe blog si urma sa realizez un record de trafic pe care nu aveam sa-l mai depasesc multa vreme. Adica pana ieri. Atunci am avut 358 de unici, ieri insa am depasit bine aceasta cifra.

Inca nu m-am lamurit cui trebuie sa multumesc din datele din analytics pentru ca am descoperit si alte date de studiat despre evolutia blogului meu de-a lungul anilor. Oricum trebuie sa multumesc cititorilor pentru ca vin zilnic si imi citesc nebuniile care imi trec prin cap.

2 comments

  1. Și mie trebuie să-mi mulțumești că dacă n-aș comenta eu așa des cine crezi c-ar mai intri să te citească pe tine? :))

Comments are closed.