Record trafic (2012)

Posted by

Vad ca a trecut ceva vreme de la ultimul record de trafic avut. Au mai fost cateva varfuri, dar nu am pomenit la vremea respectiva de ele. Ieri insa am reusit un nou record in materie de unici.  Nu stiu daca se datoreaza articolului cu Rezultatele RoBlogFest 2012 sau si celorlalte articole, dar semnele bune de dimineata m-au facut sa-mi dau seama ca numarul de vizitatori o sa fie unul destul de impresionant.

Discutam ieri pe twitter despre faptul ca vreau sa depasesc pragul de 1000 de unici pe zi. Am hotarat sa va tin in suspans si sa nu va spun inca daca l-am depasit sau nu. Oricum, cred ca e usor de banuit ca undeva in jurul acestei cifre se invarte recordul. Probabil asa cum e de banuit, urmatorul prag pe care il am in cap e de 1500.

Voi ce ziceti, e bine cand ma bucur la aceste cresteri de trafic sau va las impresia ca doar ma laud?

5 comments

  1. Ne pui sa ghicim daca doar te lauzi sau nu? Nu o sa incerc sa ghicesc, ci sa justific recordul tau. Eu unul, am citit si posturi mai vechi ale unor bloggeri. Cred ca si articolele mai vechi contribuie putin. Cum nu poti sa vezi exact care articol a fost vinovat, poate ar trebui sa introduci un pluggin pentru a obtine un feedback pentru fiecare articol in parte. Asadar, da-ne voie sa votam articolele cu note.

  2. Cind o sa ajung la 1500,daca o sa ajung ,mai am citeva praguri.Dar daca voi ajunge o sa incerc sa-mi fac _ _ _ a cravata!Felicitari,la mai mare!

  3. @Adi – se poate vedea ce articol a avut cele mai multe vizualizari, unde au ajuns prima data cei mai multi vizitatori si alte chestii de genul – doar daca foloseste Analytics sau alt program de contorizare mai decent.

Comments are closed.