Concurs: Recomandari DevHell.ro

Posted by

devhell Asa cum va spuneam inca de ieri, saptamana aceasta avem un concurs dedicat unui site care scrie destul de mult despre tehnologie, desi se vroia initial un blog personal, DevHell.ro. Am hotarat, fara stirea lui Cristi, sa fac un concurs de promovare a blogului lui si sa va ofer ca premiu un stick de memorie de 4Gb.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti dai cu parerea intr-un comentariu in legatura cu blogul lui, daca e buna directia in care  merge acest blog, daca va place continutul lui, daca ati vrea sa adauge si alte lucruri la continutul deja existent pe blog.

Castigatorul il anuntam pe blog duminica, asa dupa cum deja v-ati obisnuit.

Abia astept sa vad ce sfaturi interesante ii dati si cum il criticati. Premiul il dau bineinteles celui care vine cu cel mai bun review sau idee legata de dezvoltarea acestui blog. Daca imi zice Cristi ca i-a placut vreun comentariu foarte mult, de asemenea pot alege sa dau premiul respectivului.

5 comments

 1. Daca e sa vorbim despre continut, trebuie sa recunosc ca nu am treaba cu multe articole de acolo. Parerea mea, daca tot se intituleaza „cel mai citit blog de tech din prahova”, este sa adopte un design mai potrivit nisei.

  – Ca paleta de culori, as lasa backgroundul pe care-l are si as folosi albastru si negru.
  – As incerca sa adaug cat mai multe unelte media – poze, filmulete, as pune featured image la toate articolele si as baga un slider.
  – M-as folosi si de sidebar, unde as pune articole recente sau cele mai vizualizate.
  – As folosi alt plugin de related, unul care afiseaza thumbnails si excerpt.
  – I-as recomanda sa foloseasca abonarea prin email pentru cititori.

  Cam atat 🙂

 2. Sincer, citesc cateva bloguri si site-uri din domeniul IT aproape zilnic, acum doar am rasfoit putin http://devhell.ro/ dar am gasit deja subiecte interesante, pe mine ma incanta in general tot ce este nou, directia blogului este buna, (din pct meu de vedere) ii trebuie doar mai multe subiecte si cat mai diversificate, eu ii urez bafta in blogging

 3. Ce are DigiPedia.ro si DevHell.ro nu are? Doar cunoastem lumea prin comparatie. Cum spune si somnulescu, trebuie promovate articolele cele mai recente sau cele mai vizualizate. Lucru prezent pe DigiPedia ca un fel de slideshow, doar pe pagina Home, unde oricum sunt prezente nouatatile. Pe DevHell.ro ar trebui sa apara informatii despre noutati pe toate paginile site-ului, sugestie valabila si epntru DP. Articolele sunt, in general, bune pentru ambele website-uri. Fiecare are ceva diferit in ceea ce priveste categoriile. Insa, DP are si subcategorii incluse in meniul categoriei. Manzur a vazut adevarata problema, „directia blogului este buna[…] ii trebuie doar mai multe subiecte si cat mai diversificate”. DP s-a apucat de recrutari, DV trebuie sa se apuce si ei sa ma recruteze pe mine. Nu am scris un articol in domeniu pana acum, dar ii astept cu o proba. Doar nu o sa scrie 2-3 persoane despre tot ce misca in lumea asta a tehnologiei. Abonarea prin email, vad ca exista pentru ambele site-uri web.
  Totodata, un logo atragator care sa fie mai mult decat un font ales bine, nu strica. La un moment dat, ar putea sa intre in discutie si un forum, de genul celor de la SoftPedia. Mi-ar placea ca ambele site-uri sa aiba o pagina proprie de facebook, care sa nu reprezinte doar un simplu share. Necesitatea unui logo (brand) se explica datorita unor alte site-uri sau nume asemanatoare. DigiPedia, spre exemplu, mai reprezinta si lista cu ”digimoni” dintr-un film de desene animat. Dar, DP are un logo, care imi place. De ce nu il vad si sus, langa adresa? Daca dai search pe google pentru devhell, vei vedea un site inregistrat, intr-adevar pe alt domeniu, dar care ar putea sa fie asociat celui romanesc, in mod eronat.
  Nu cred ca cineva ar putea spune cum ar trebui sa arate un site peste 10 ani. Eu unul as dori un site holografic, nu 3D. Sa ma simt ca si cum as juca intr-un film cand va vizitez.

 4. @Adi din cate stiu eu DigiPedia.ro si DevHell.ro au directii total diferite. In digiedia sunt inca categorii ascunse care nu au fost inca acoperite. E total diferita piata caruia se adreseaza digipedia.ro fata de cea careia se adreseaza devhell.ro asa ca as spune ca nu e prea sugestiva comparatia.

Comments are closed.