Renault Captur, primul crossover urban de la Renault

Posted by

renault_Captur Aseara am participat la evenimentul de lansare a primului crossover urban de la Renault, Renault Captur. Un eveniment in care talentul meu de mare desenator a fost etalat. O sa vedeti mai jos in poze de ce spun asta. Cu alte cuvinte, incepand de azi, in toata tara, in reteaua de distributie de la Renault, masina poate fi admirata, testata si, de ce nu, cumparata.

Moto-ul sub care a fost lansata aseara a fost „Surprinde viata” si intr-adevar designul masinii ma duce cu ideea de jucausa, creata pentru persoanele iubitoare de aventura, tinere si deschise lucrurilor noi. Asta mi-a inspirat mie masina, poate tie iti inspira cu totul altceva. Desi e destinata stilului de viata urban, eu tot as baga-o pe offroad. Da, stiu ca nu are 4×4, dar nici Loganul meu n-are si poate multe.

Oricum, vazand cu Tunaru ca suntem doar doi bloggeri invitati la eveniment si pe scena sunt trei masini, am inceput sa facem tot felul de teorii care de care mai amuzante: „– Ia uite ce multi ziaristi sunt, e complicat sa imparta la toti, dar asa 2 bloggeri, 3 masini, e simplu„. Ne si vedeam plecand cu cate o masina acasa. „-Probabil al treilea blogger nu a mai venit, de aia sunt 3 masini pe scena” era o alta varianta demna de luat in seama.

Acum eu cred ca nu ne-au dat masinile din cauza ca am picat la proba practica. Si, daca la mine din 10 incercari ai putea totusi sa reusesti sa-ti dai seama ca in desen este vorba de o masina, la Alex nici marele Picasso nu ar putea sa ghiceasca ce cubismul meu e acolo:

Pretul de pornire este de 12.600 de euro (TVA inclus). Vine cu un compartiment de depozitare „Easy life” care inlocuieste torpedoul clasic. O chestie chiar desteapta despre care mi-a povestit si un coleg de munca. Bancheta culisabila si rabatabila este alta chestie desteapta pe care am remarcat-o in prezentare. Vine cu ESP si Hill Start Assist la toate versiunile. De asemenea, cu geamuri electrice fata si spate tot pentru toate versiunile.

Un alt lucru pe placul meu este tableta integrata Renault R-Link cu ecran de 7 inch care este conectata la vehicul si internet.  Poze si detalii tehnice gasiti pe site-ul oficial, adica aici.

Poze lansare Renault Captur

6 comments

  1. Foarte tare Renault Captur, numai bun pentru drumurile din romania, sunt curios ce consum are in oras.

  2. Nu am mai scris in articol dar am retinut din prezentare ca are un buton EcoBust sau ceva de genul care reduce consumul cu 10%. De asemenea mai are ceva functii de stop’n go si chestii de genul acesta.

    Recunosc ca mi-ar fi placut sa aiba si 4×4.

  3. Cred ca e chestie de gusturi. Mie mi-au placut mai mult cele cu alb decat cele cu argintiu care nu mai erau asa vizibile.

Comments are closed.