Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [10]

Posted by

 Iata ca a venit vremea sa vedem ce s-a mai intamplat si saptamana aceasta in blogosfera prahoveana. Daca saptamana trecuta eram foarte incantat de rezultatele, implicarea si activitatea bloggerilor din Prahova, saptamana aceasta lucrurile au fost mai calme, dar as spune eu satisfacatoare.  Bloggerii au iesit la soare si la facut poze, am vorbit despre lansarea noului ipad, despre eurovision si despre multe altele pe care va invit sa le descoperiti mai jos.

Si o sa incep cu #BaicoiPhotoWalk, o initiativa interesanta de iesit la pozat, nu pozat de bloggeri, ci pozat de chestii interesante din oras, in cazul de fata Orasul Baicoi. Au scris si au pus pozele pe blog Cristi Loloiu,  Adita si Catalin. Felicitari baieti si asteptam sa faceti poze si din alte localitati din Prahova.

Apoi va invit sa aflati despre concursul organizat de Eduard prin care puteati castiga un bilet de intrare la un curs de „public speaking” la Ploiesti. Pot sa adaug ca imi doresc cat mai multe initiative de genul acesta. A scris si Dana Schiopu ceva tot legat de aceasta firma care incepe sa se implice in social media la Ploiesti.

Tot saptamana aceasta am mai demonstrat inca o data, daca mai era nevoie, ca bloggerii din Prahova se pricep si la alte lucruri si aflam ca s-a lansat aplicatia pentru android prin care puteti citi direct pe telefon ziarul care ar trebui sa sustina cel mai mult blogosfera, iPloiesti.ro

Bineinteles ca s-a vorbit in blogosfera prahoveana si de lansarea „the new ipad” la Cristi si la Catalin.

Si ca bonus avem un mic articol despre Eurovision 2012 la Eduard.

P.S. A existat si un blogger invitat la  #LadyParty dar nu merita link pentru ca inca nu a scris de eveniment inca.

One comment

Comments are closed.