Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [17]

Posted by

retrospectiva Inca o saptamana a mai trecut in blogosfera prahoveana si iata ca a venit timpul sa vedem ce au mai facut bloggerii din Ploiesti si din Prahova, in cursul celor 7 zile care tocmai au trecut. In primul rand, avem un blogmeet de primavara, un eveniment de seaman pentru doamne si domnisoare, Women On Web, se incearca in continuare redescoperirea Ploiestiului si a muzeelor din Ploiesti si un concurs pentru studentii doamnei profesoare impreuna cu Libris.

Incepem bineinteles cu Editia de primavara a blogmeet-ului ploiestean, unde au participat cam 10 bloggeri, desi de scris a scris doar unul despre asta si anume Rares Fogas. Probabil mahmureala de vineri inca ii tine, in loc sa scrie despre eveniment.

Dupa evenimentele locale de mare anvergura, mergem la Bucuresti, unde Ana Musat a fost prezenta la Women On Web 2012, editia a II-a cred.

Proiectul Redescoperim Ploiestiul continua si saptamana aceasta – Bogdan Doicin a fost la Muzeul Ceasului.

Si de asemenea va invit sa participati la concursul organizat de Dana Schiopu impreuna cu Libris, pentru ca fiind primul concurs organizat de ea, nu se cade sa nu iasa bine si cu rezultate frumoase. In plus cat va ia sa raspundeti la intrebarea „Ce inseamna profesorul ideal?”.

Si avem si un bonus saptamana asta, Bogdan Simion ne da in cap cu cel mai mic site din lume. Pare o gluma, dar site-ul chiar e real si se desfasoara pe suprafata de 18×18 pixeli. Am incercat sa navighez prin el la dimensiune maxima, adica dupa ce am dat de cateva ori CTRL + PLUS dar cu toate acestea mi-am pierdut repede rabdarea de a naviga prin el si l-am inchis, cu toate ca are cautare, linkuri, jocuri si tot ce ii mai trebuie unui site complet.