Nu suntem singuri pe drum

Posted by

 Cand ne suim la volan si plecam la drum, consideram ca putem alege intotdeauna drumul pe care il urmam si ca putem face ce vrem, pentru ca nu afectam pe nimeni. Din pacate, lucrurile nu stau intotdeauna asa si de fiecare data cand misti de volan, afectezi niste oameni, oameni care fie sunt in aceeasi masina cu tine, fie oameni care sunt in trafic si merg pe acelasi drum.

I-as numi pe acesti oameni, partenerii mei, pentru ca sunt partenerii mei de drum si ceea ce fac ei in trafic ma afecteaza la randul meu pe mine. Daca unul din ei face o greseala si provoaca un accident, poate sa raneasca pe altii sau sa blocheze tot traficul pentru cateva ore.

De asemenea, un derapaj poate provoca / afecta multi oameni, chiar si atunci cand dai de volan brusc, crezand ca esti singur pe drum, ii poti afecta pe cei din masina si acestia se pot lovi.

In urma cu o saptamana, reuseam printr-un derapaj in social media sa provoc multe neplaceri oamenilor dragi din online, fara sa-mi dau seama si fara sa realizez ca unii dintre ei sunt in aceeasi masina cu mine, cu toate ca doar in urma cu aproximativ trei luni scriam despre aderenta si deraieri. Daca accelerezi mai mult decat poti duce, acest lucru duce la oboseala si stres si, dupa o vreme, duce la greseli. Cel mai bine e ca atunci cand nu mai poti, sa incerci sa iei o pauza, sa te relaxezi si sa revii la volan cand esti odihnit.

One comment

Comments are closed.