Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [2]

Posted by

Iata ca a trecut si cea de-a doua saptamana din an si trebuie sa povestim faptele de vitejie din blogosfera prahoveana. Prea multe lucruri faine nu s-au intamplat, lumea fiind inca amortita dupa sarbatorile proaspat trecute.

O sa incep cu Bogdan care incet, incet se dezmorteste si isi aduce aminte ca a ramas la coada cu rezolutiile pe 2012, dar articolul contine si o retrospectiva interesanta a faptelor lui in 2011. Si, daca o sa cititi articolul, o sa vedeti ca a facut cate ceva in anul care a trecut si speram sa faca la fel de multe, sau mai multe anul acesta.

Apoi, celor interesati de gadgeturi, telefoane si alte minuni le recomand o istorie a telefoanelor mobile pe blogul lui Catalin.

 

Pe ultima suta de metri se alatura si Danuta campaniei Rom-Rom-Telecom. Iar o fi pus-o barba-su sa scrie cu forta.

Si, la final, va invit sa dati un tur virtual unei berarii din Ploiesti, pentru ca Rares a fost acolo si a povestit frumos de ea, mai ales partea cu ospataritele as fi vrut-o mult mai detaliata. Si tot Rares zice si ceva de Misu, Misu ala de-mi inspira mie poeziile in general, si cum s-au adunat ei frumos la statuie sa spuna cateva cuvinte. E drept, cu doua zile mai devreme de ziua de nastere a marelui poet, dar ce conteaza, sa fie sarbatoare.

One comment

Comments are closed.