Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [29]

Posted by

retrospectiva Inca o saptamana, in care am fost destul de ocupat si in care aveam impresia ca nu s-a intamplat mai nimic in blogosfera prahoveana. Cu toate acestea, cand m-am apucat sa colectez articolele care ar putea intra in retrospectiva saptamanala, am gasit multe lucruri interesante si multe articole demne de mentionat aici. Avem un blogger care trece la o noua faza de profesionalizare a blogului, avem mai mult sport si multi km parcursi prin Prahova. Se anunta, de asemenea, multe evenimente interesante saptamanile urmatoare, unul cu bloggeri, celalalt cred ca e pentru elevi. Si bineinteles un link bonus, care parca in ultima vreme a fost mereu spre Bogdanelu, pentru ca pune pe blog tot felul de lucruri interesante.

Incepem cu un eveniment care va avea loc pe 4 august, un fel de blogmeet, unde Kriogen vrea sa ne vorbeasca si sa ne tina o prezentare. Puteti citi despre asta atat la el pe blog, cat si la mine. Eu abia astept sa ma revad cu bloggerii din Prahova.

Din ce vad, bloggerii din Prahova au innebunit cu bicicletele astea si tot pedaleaza in prostie, asa ca au mers intr-un PH Bloggers Bike Tour. Puteti citi despre asta la Nicolae Mihalcea si Vali Ovidiu. Tineti-o tot asa, chiar daca stiu ca aveti unele mici probleme „tehnice”. Sunt sigur ca se vor rezolva.

Ajungem si la schimarea de domeniu pe care Livia Iusan a facut-o zilele acestea. Nu pot sa va spun decat atat, ca detaliile conteaza.

Si, spre final, aflam despre un eveniment care va avea loc la Ploiesti in curand: Argo International Debate Open. Puteti citi mai multe despre asta la Mihalcea Nicolae si Dragos Irimia.

Si nu, nu am uitat de link-ul bonus, o reclama Nike care mi-a placut si mie la nebunie. O puteti vedea la Bogdan Simion pe blog.

2 comments

  1. Pai la ea ma referam, dar totnul blogului acesta este optimist de aia am evitat discutia asupra acelei probleme. Facem o campanie ceva sa iti facem rost de o bicla noua.

Comments are closed.