#ProBlogMeet Day

Posted by

 Nu doar blogosfera prahoveana pare pusa pe treaba in ultima vreme, dar si Kriogen vad ca incearca sa faca unele lucruri bune cu ajutorul blogosferei. Din cate am inteles eu din articolul lui, se pregateste sa treaca la profesionisti si vrea sa traga si blogosPHera cu el, pe o noua treapa a evolutiei. Asta e de bine.

Asadar, ca sa nu ma mai lungesc cu vorba, sambata 4 august, ora 12:00 (sunt sanse sa nu se schimbe) are loc o intalnire speciala, unde toti bloggerii din Prahova sunt invitati.  Intalnirea are loc la sediul Centrului de Dezvoltare Personala si Profesionala (Soseaua Vestului, nr. 12, parter).

Cica se lasa cu prezentari, cel putin Kriogen pregateste una, dar se asteapta sa fie si alti doritori. Prea multe nu stiu nici eu sa va spun, pentru ca, desi ati crede ca stiu mai multe, chiar nu l-am intrebat ce vrea sa faca.

Dintre temele anuntate, citez:

  1. De ce altii si noi nu?
  2. Ce beneficii poti avea daca participi la conferinte (si voi da exemple concrete de care am avut eu parte)
  3. De ce sa ne ajutam unii pe altii?
  4. Sustinerea blogerilor implicati in diverse campanii (sunt sigur ca nu de mine e vorba)

De asemenea, daca credeti ca nu sunt binevenit, pot sa „lipsesc”. Si am pus intre ghilimele, pentru ca sunt responsabil de sala, dar imi pot lua castile si laptopul, ca treaba am destula si sa imi vad de ale mele. Pentru asta, va adresati organizatorului, adica lui Kriogen, ca nu am vreo problema nici cu asta, atata vreme cat reusiti sa fiti uniti.

Eu nu va prezint nimic, eu deocamdata, dupa cum ati vazut, invat sa tin prezentari, ceea ce inseamna ca am ceva in cap (obiective) legate de asta si ca probabil o sa tot prezint de-a lungul vietii destul.

Eu sper sa ne strangem in numar cat mai mare si sa iasa o chestie misto din aceasta intalnire. Nu uitati sa lasati un comentariu, sau sa tipati la Kriogen daca veniti, pentru a avea o evidenta a participantilor.

3 comments

  1. Bravo măi băieți! Îmi plac astfel de lucruri! Mă face să mă simt mândru că sunt blogger! Aștept detalii cu ce s-a întâmplat.

    Mi-ar fi plăcut și mie să fiu pe acolo. Poate am să vă trollez un pic așa cum am trolat și #BizSMSCamp :))

  2. Neydamn, pana pe 4 august mai este timp sa iti planifici o plimbare pana la Ploiesti. Facem cinste cu o bere rece. 😉

Comments are closed.