Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [35]

Posted by

retrospectiva Saptamana aceasta, blogosfera prahoveana a fost marcata de doua evenimente mai mult sau mai putin importante. Prima, lansarea lui Bogdan Cojocaru, despre care bloggerii au scris numai de bine. Cea de-a doua este tot o lansare, doar ca de data aceasta in lumea muzicala si e vorba de noua melodie a lui Krem impreuna cu cei de la Sector 7.  De asemenea, s-a scris despre Peninsula 2012 sau despre cateva lucuri care se mai petrec prin Ploiesti.

Incepem cu lansarea 365travelquotes.com despre care au scris majoritatea bloggerilor prahoveni. Astfel puteti citi despre asta la Andrei Terecoasa, Nicolae Mihalcea, Silviu si bineinteles owner-ul proiectului, Bogdan Cojocaru.

Un al doilea eveniment important care a marcat blogosfera a fost lansarea melodiei Ma-ta are cratima, despre care personal nu pot sa ma pronunt pentru ca nu am ascultat-o inca, toate link-urile catre clipul melodiei nefiind functionale pe IP de Japonia. Ca sa nu ma mai lungesc cu vorba, va invit sa cititi despre melodie la Vienela Sas, Livia Iusan, Vali Negoita si Andrei Trecoasa.

De asemenea, va mai invit sa cititi la Kriogen despre experienta lui la Peninsula 2012.

Si am aflat ca vagonul din Parcul Mihai Viteazul a fost ridicat. Intr-un fel e de bine, intr-un fel e de rau. Pacat ca nu suntem mai civilizati. Cititi despre asta la Catalin Cristache.

Bonus, desi ma roade invidia putin, sau poate o fi doar o batatura in urma mersului pe jos km intregi prin Tokyo, va invit sa vedeti un video de 10 secunde facut de Arhi pentru 20 de ron pentru Ana Musat.

One comment

  1. :)) Cred ca pe toti ne roade putin invidia, dar trebuie sa ne simtim totusi bine ca Ana este de-a nostra…
    Nu trebuia sa ii trimiti la mine sa vada ce am scris despre melodie. Nu este chiar de bine. :))
    Mai stati mult pe meleaguri straine?

Comments are closed.