Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [4]

Posted by

Desi am fost foarte ocupat, iata ca a trecut si cea de-a IV-a saptamana din an, aducand noi vesti si lucruri interesante din partea blogosferei din Prahova.

Pe scurt, avem participari la evenimente nationale, pareri cu si despre blogosfera locala si la final un mic joculet atat de popular, incat nu are nevoie de nici o prezentare.

Incepem cu un eveniment deosebit de important din aceasta perioada, Autovot 2012.  Au scris deja despre el Catalin si Bogdan.

Apoi, cu ceva evenimente nationale, confruntarea „mileniului” la care am fost invitat si unde m-am distrat copios cu cativa oameni care mananca umor pe paine. Puteti citi aici.

Revin la pareri despre lucruri care se intampla prin blogosPHera (eu nu prea suport cuvantul asta) si Razvan ne invita sa facem mai mult, in timp ce Bogdan Doicin face o analiza a anului trecut si a intregii blogosfere din Ploiesti.

Daca vrei sa devii un geniu al calculatoarelor si sa porti un tricou pe care sa scrie cu mandrie GEEK, atunci gasesti la Dana si la Cristi ceva cursuri interesante pentru a merge pe acest drum.

Iar la final, ca bonus, va mai spun ca puteti afla de la Bogdanel cum puteti juca snake pe youtube.

3 comments

Comments are closed.