Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [41]

Posted by

retrospectiva Saptamana aceasta a fost marcata de iesirea bloggerilor la iarba verde, ploaie tomnatica prin Brebu. Acestia au iesit si, in ciuda ploii mocanesti, au reusit sa se distreze si sa se simta foarte bine. Cel putin asa pare, din feedback-ul pe care l-am vazut pe blogurile lor.

De asemenea, bloggeritele din mai multe judete au primit acasa o mica surpriza, constand in cateva cutii cu pliculete de ceai. Si la noi in judet au ajuns la cateva, dar pana acum am vazut doar un articol pe blog despre asta. Mai semnalam un concert Trooper pe 27 octombrie si faptul ca Tibi se duce la concertul sustinut de Steve Vai.

O sa incep cu Festivalul Toamnei de la Brebu, un eveniment la care au participat si bloggerii din Ploiesti. Inainte de a va invita sa cititi pe blogurile lor despre ce s-a intamplat pe acolo, tin sa fac o precizare: am fost de buna voie si pe banii nostri, deci remarcile de genul „este frig, plouă și n-ai da nici un câine afară pe vremea asta? dar ce nu face un blogger pentru o juma’ de pișcot gratuit…” pe care l-am observat la unii, nu sunt decat propriile frustrari si nu au nicio treaba cu realitatea. Revenind la evenimentul mai sus amintit, va invit sa cititi despre el la Ana Musat, Dragos Schiopu, John Cristea, Livia Iusan, Adrian Nicolae si azi (trebuiau sa intre in retrospectiva 42) Nicolae Mihalcea si Vienela Sas.

De asemenea, niste cutii misterioase de ceai au tot inceput sa apara prin blogosfera si au ajuns si la doua bloggerite de la Ploiesti, despre ele si ce contin, puteti citi la Vienela Sas.

Despre concertul formatiei Trooper la Ploiesti, puteti citi la Rares Fogas.

Si, de asemenea, suntem curiosi sa citim in curand despre un alt concert al lui Steve Vai oferit de Razvan Bucur si castigat de Iorga Tiberiu.

As mai semnala, drept bonus, si faptul ca sambata, la Ploiesti, a fost ziua portilor deschise la Fabrica de bere Bergenbier, dar asteptam sa vedem cum a fost la Adrian Rotaru, pentru ca am inteles ca a si participat la acest eveniment.

2 comments

  1. Little dude, biletul la concertul Steva Vai nu a fost oferit de mine, ci de Zelist. Tiberiu a vazut la mine pe facebook mentionarea si a participat la concurs 😉

Comments are closed.