7 oameni de urmarit pe twitter

Posted by

 Daca ar trebui sa alegi din miile de prieteni virtuali, doar 7 oameni pe care sa ii urmaresti, care ar fi acestia? Care sunt cei mai importanti 7 oameni din viata ta online? Care ar fi principiile dupa care ai alege pe acesti 7 oameni?

Intrebari la care e greu de gasit un raspuns. Dar eu am decis sa aleg care sunt cei mai importanti 7 oameni din online, pentru mine, in momentul de fata. Nu stiu daca e lista finala, nu stiu daca nu voi modifica lista in timp. Dar pentru moment, eu am ales:

1. Cristian Manafu

2. Andrei Rosca

3. Bobby Voicu

4. Costin Cocioaba

5. Antonio Eram

6. Vlad Stan

7. Vali Petcu

Face parte dintr-un experiment mult mai amplu pe care probabil ca o sa vi-l explic candva, daca voi considera de cuviinta. Si Steve Jobs se face vinovat de asta, cred ca am un video prin draft care ar putea sa va dea cateva indicii.

5 comments

  1. Vad ca tu ai ales oameni de la care poti invata. Eu cred ca as prefera sa aleg oamenii cu care simt ca am ceva in comun, ca suntem pe aceeasi lungime de unda.

  2. Deci asta e problema? Ok ,experimenteaza ..Macar ca asteptam de la tine chestii mai „soft”gen filtre 🙂 La’s ca n’oi muri .PS :fara nici un interes ascuns ti-am fost solidar cindva ,cu riscul de-a pierde >Si am pierdut:atunci si …acum TZERUS 🙂

  3. Cred ca trebuia sa si comentez la fiacare de ce, l-as fi pus si pe Dragos Roua pe lista, si inca alti 1000 sincer.

    Nu e vorba de oameni de la care am ce invata, desi poate fi si asta. E vorba de oameni care mi-au schimbat viata sau care pentru mine in momentul asta sunt cei mai importanti. Poate si Chinezu putea fi pe lista aia, nici nu aveti idee cati oameni i-as pune acolo. Andi Moisescu e alt nume care imi vine in minte. Etc.

    Oricum inca mai am listele. Va vad acolo. Cel putin deocamdata.

    Observ ca experimentul meu aduce multe suparari in sufletele voastre, e vorba si de feedback-ul de pe twitter, dar e mult de explicat, poate o sa explic candva, intr-o serie lunga de articole pentru ca nu incape doar intr-unul.

  4. Catre blogurile lor? Catre conturile de twitter? Nu cred ca se supara vreunul din ei ca nu am pus. As fi preferat daca timpul mi-ar fi permis sa pun ceva explicatii la fiecare.

Comments are closed.