Retrospectiva saptamanii in blogosfera prahoveana [48]

Posted by

retrospectiva

Saptamana aceasta parea linistita din punct de vedere al evenimentelor si, cu toate acestea, am descoperit ca avem concursuri, petrecareti de 1 decembrie, poze de la parada si multe altele. Google si Yahoo au suferit un mic atac saptamana trecuta si bloggerii din Ploiesti nu au ocolit subiectul. De asemenea, vad concursuri si super oferte la aparate foto Samsung, bineinteles tot pe blogurile din Ploiesti.

Incepem cu pozele de la parada de 1 decembrie unde cine altcineva putea sa faca poze, daca nu Vali Ovidiu. Va invit sa admirati la el pozele si sa ii lasati si un comentariu, poate asa isi face timp mai des pentru pozat.

Daca tot suntem la capitolul 1 decembrie, va invit sa cititi despre o noue locatie proaspat deschisa in Ploiesti, unde se bea bere buna si se petrece pe cinste. E vorba de Curtea Berarilor, iar Elena Pelmus ne relateaza direct de la locul faptei.

Google a fost spart. Acestea au fost cuvintele care au circulat prin blogosfera la inceputul saptamanii trecute. De fapt, nici Google si nici Yahoo nu au avut vreo problema cu serverele lor, treaba fiind ceva mai complexa si problema fiind de la ROTLD. Va las sa cititi despre asta la Cristian Loloiu si John Cristea (ultimul punand problema intr-o maniera foarte subiectiva). Eu raman cu banuiala ca hackerul ala algerian stie bine romaneste.

Spre final, va invit sa cititi despre un concurs adresat bloggerilor la Ana Musat si, eventual sa si participati, mai ales daca sunteti fete. Mai aveti timp pana pe 10 decembrie, deci ar fi bine sa va grabiti.

Bonus avem 2 camere foto Samsung la un pret acceptabil, la Jorje pe blog.

One comment

Comments are closed.